To je to što me zanima!

Jedno od najstarijih pitanja iz SF žanra opet postaje važno

Postoje pitanja koja su uvijek aktualna u nekoj zajednici i koja vrlo vjerojatno neće biti razriješena. Jedno od tih pitanja će za manje od deset dana opet uskrsnuti
Vidi originalni članak

Jedno od dva najstarija pitanja u SF fandomu je i dalje pitanje što je bolje, Zvjezdane staze ili Zvjezdani ratovi? Drugo pitanje je, da se tuku, bi li pobijedio Batman ili Superman? Srećom, na potonje pitanje ćemo dobiti odgovor krajem ožujka 2016. godine.

YouTube/Screenshot

Premda vjerojatno nikad nećemo dobiti odgovor na prvo pitanje, jer ipak ovisi o mnogo faktora, čini se da ćemo uskoro opet vidjeti ‘ratove’ između 'Trekija' i 'Vorsera' . Naime, prvi foršpan za ‘Zvjezdane staze: Beyond’ (službeni prijevod još nije dostupan) će biti pušten prije projekcija ‘Zvjezdanih ratova: Sila se budi’. Drugim riječima, Lucasfilm i Paramount se aktivno trude da se ‘rat’ nastavi.

No šalu na stranu, foršpani koje ćemo vidjeti prije ‘Zvjezdanih ratova’ su uistinu ‘bombon’. Osim spomenutog, očekuju nas foršpani i za 'Batman v Superman: Dawn of Justice', ' The Huntsman: Winter War ', 'X-Men: Apocalypse' i 'Independence Day: Resurgence'. Za neke od nas je i ovo dovoljan razlog da odemo u kino.

'Zvjezdane ratove: Sila se budi' možete pogledati već od od 17.12. u CineStarovim kinima , u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji, dok ćete se na ‘Star Trek Beyond’ morati strpjeti do kraja srpnja 2016.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • piksa123 09.12.2015.

    meni je sranje i jedno i drugo al postujem vas

  • ikik_1 09.12.2015.

    Meni su super i staze i ratovi. Da bas moram odabrati, odabrao bi star trek.

  • bijesna baba 08.12.2015.

    Meni Ratovi zvijezda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare