To je to što me zanima!

Jeffu Bridgesu dijagnosticirali limfom: 'Počeo sam liječenje'

Limfom utječe na limfni sustav, odnosno na tkiva i organe koji proizvode, čuvaju i nose bijele krvne stanice koje se bore protiv infekcija. Glumac se oglasio i poručio da ima odličan tim liječnika
Vidi originalni članak

Glumac Jeff Bridges (70) boluje od limfoma, zloćudne bolesti čije tumorske stanice potječu iz limfatičnog sustava, piše CNN. To je bolest srodna leukemiji, a također nastaje zloćudnom promjenom limfocita, i njihovim nekontroliranim množenjem.

Vijest o bolesti Bridges je objavio i na Twitteru. 

- Iako je ovo ozbiljna bolest, sretan sam što imam odličan tim doktora i prognoza je dobra. Počeo sam liječenje i obavještavat ću vas o svom oporavku - napisao je glumac. 

Limfom utječe na limfni sustav, odnosno na tkiva i organe koji proizvode, čuvaju i nose bijele krvne stanice koje se bore protiv infekcija. 

IAN ANDERSON Pjevač kultnog benda boluje od neizlječive bolesti: 'Borit ću se'

- Zahvalan sam za svu ljubav i podršku svim mojim prijateljima i obitelji. Hvala vam za molitve i lijepe želje - poručio je Jeff, a obožavatelji su mu nakon objave poželjeli brzi oporavak. 

Holivudska karijera ovog glumca proteže se na šest desetljeća, a glumio je u više od 70 filmova uključujući film 'Čovjek zvan Hrabrost', 'Utrka života', 'Veliki Lebowski' i 'King Kong'. Godine 2019. dobio je nagradu za životno djelo.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20.10.2020.

    Drz' se Dude

  • Ružica321 20.10.2020.

    Kako je on meni drag..zgodan i šarmantan muškarac, super glumac 🥰 Želim mu da ozdravi i još poživi u zdravlju među svojim najmilijima 🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare