To je to što me zanima!

'Jela bih ljudsko meso da se nemam čime prehraniti'

Manekenka će u društvu kolegice Stefani i dečka otputovati u Papuu Novu Gvineju na mjesec dana. Tamo će, kaže, istraživati plemena i običaje
Vidi originalni članak

Na predstavljanju proljetne kolekcije pojavile su Iva Jerković, Stefani Hohnjec, Dvina Meler i ostali. Manekenke Dvina i Stefani planiraju početkom sedmog mjeseca posjetiti Papuu Novu Gvineju i to na mjesec dana.
- Idemo tamo kako bi istraživali kanibalističke običaje tamošnjih plemena - kazala je Dvina i dodala da bi jela ljudsko meso, ako se ne bi imala čime prehraniti. Dvina će na putovanje povesti i dečka Darka Dovedana s kojim je u vezi 11 godina.
- Nije ljubomoran kada me na putovanjima gledaju drugi muškarci jer se znam ponašati u takvoj situaciji. Uvijek poštujem običaje zemalja u kojima se nalazim i nastojim ne privlačiti njihovu pozornost - kazala je Dvina te pohvalila svoju suputnicu Stefani.
- Stefani je prošle godine na Haitiju pokazala da je snalažljivija od mnogih muškaraca u teškim situacijama - kazala je Dvina i nadodala kako nema namjeru sa sobom ponijeti oružje. U slučaju da ih netko napadne osjećala bi se, kaže, sigurnom jer već duže vrijeme trenira karate pa se zna obraniti. Ne plaši je što će stupiti u kontakt s ljudima koji nisu navikli na bjelce. Jedino je brine što se neće imati gdje otuširati.
- Tuširat ćemo se u rijeci sa krokodilima - kazala je Stefani.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ja___zg 21.04.2010.

    \"- Tuširat ćemo se u rijeci sa krokodilima - kazala je Stefani.\" onda se nećete tuširati nego kupati... a budala...

  • princess007 21.04.2010.

    ajde se malo manje preseravaj... hvala :)

  • citizen 21.04.2010.

    \"Dvina Meler\"...name says everything

Komentiraj...
Vidi sve komentare