To je to što me zanima!

Jelena 'dobila' rep pa se brčkala u bazenu: Prava sam ribetina...

Kakvu ova žena ima energiju. Pa ti uvijek goriš. Jelena, ti nemaš konkurenciju na ovoj estradi. Sirena Ariel na aparatima, samo su neki od komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Cajka Jelena Karleuša (40) postala je sirena. Barem na kratko. Iako su njezini pratitelji navikli na ekstravagantne kombinacije, pjevačica ih je ovaj put iznenadila neobičnim modnim odabirom. 

U prvi plan stavila je svoje bujno poprsje koje je jedva stalo u minijaturni top, a prije brčkanja u bazenu, Karleuša je 'opalila' nekoliko fotografija. Fanovi su pohvalili originalnost, a posebno ih je oduševio kostim sirene. 

- Ja sam prava ribetina sirena - rekla je Karleuša u videosnimci. Brojni pratitelji nagradili su ju pozitivnim komentarima. 

- Kakvu ova žena ima energiju. Pa ti uvijek goriš. Jelena, ti nemaš konkurenciju na ovoj estradi. Sirena Ariel na aparatima - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Jelenu mnogi nazivaju i modnom ikonom, a nedavno je otkrila i je li joj dosadio život pod reflektorima i showbiza. 

- Apsolutno svakog dana kažem da je dosta. I svakog se dana predomislim. Mislim da je tajna broj dva koju ću vam otkriti, a tiče se mog uspjeha, ta što ja ipak jako volim ovaj posao. Ovo sve radim, kao u mojoj pjesmi, isključivo iz ljubavi. A kad se radi iz ljubavi, nema odustajanja. Inače, takav sam tip, ne odustajem apsolutno nikada. I nisam lijena, volim raditi, ulagati u sebe i produkciju - kaže Karleuša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MARTOVKA 15.07.2020.

    Svaki dan sve odvratnija

  • 15.07.2020.

    ... tina štima samo je početak riječi dosta drugačiji.

  • sexy_trubadur 15.07.2020.

    sta je ovo ,,za gospe

Komentiraj...
Vidi sve komentare