To je to što me zanima!

Jelena Jevremović: Najteže mi je kad slušam tatine pjesme...

Kći srbijanskog pjevača Mikija Jevremovića rekla je kako nitko nije spreman na rastanak s roditeljima bez obzira na godine. Umro je u petak u 76. godini života
Vidi originalni članak

Miodrag Miki Jevremović preminuo je u petak u 76. godini života, a njegova kćer Jelena (35) nije spremna prihvatiti činjenicu da njezinog tate više nema.

- Nitko nije spreman rastati se s roditeljima, bez obzira na godine. On je oduvijek bio snažan i jak i ne pamtim da je ikad bio bolestan - rekla je za Kurir.

Bez obzira na hipertenziju i povišen šećer Miki je pio je lijekove i nastavljao živjeti punim plućima. Jelena nadodaje kako je njen tata bio dobar čovjek koji je uvijek pomagao drugima.

- Mnoge su mi se slike jednostavno vratile i uspomene otvorile, sve ono što čovjek stavi u jedan kut i gurne kada se dogode ovakve stvari, prisjetim se nekih novih uspomena - govorila je kroz suze.

Prije nekoliko godina kada se vratila iz Pariza, povukla iz javnog života i posvetila obitelji, postala je jako bliska s tatom.

- Vjerovala sam da će dobiti tu bitku, svatko tko u sebi gaji veliku ljubav tome se i nada. Tata i ja smo se jako voljeli, na privatnom i poslovnom planu. Bili smo isprepleteni, a i i između naših rođendana je samo dan razlike - rekla je Jelena.

Pamtit će sve, a najteže joj padaju njegove pjesme koje joj donose suze na oči.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mthesecond 16.01.2017.

    Roditelji su uvijek roditelji i drago mi je da ste ovo objavili da neki koji su slavili njegovu bolest i skori odlazak,izrugivali se s čovjekom na samrti,da ti takvi povežu neke kockice,da se prisjete svojih najmilijih,najbližih i da uvide tu neku sponu između djece i roditelja za kojom očito ranije nisu išli,nisu mislili na to da su i oni bili il jesu nečija djeca...Inače pojma nemam tko je taj čovjek,taj pjevač,ali morao se osvrnuti na to zbog nekih neumjesnih komentara od zadnji put...

  • capo 16.01.2017.

    Ovu sam ploči imao, odnosno još je uvijek imam negdje https://www.youtube.com/watch?v=qQyVNB1sHT0. Vrtila se beskonačno.

  • TkoGod 16.01.2017.

    Meni je najteže kada čitam ovaj prosrpski portal.Jel vas Vučić plaća ili ste samo nostalgični.Znači od cijele ove planete vi se uhvatili Srbije i ne puštate.Jel vama "novinari" jasno da vam je 50% "vesti" iz Srbije.Pa ajde, donosite "vesti iz regiona" ali pobogu uzmite kartu svjeta pa ćete uvidjeti da je RH nije Vatikan okružena samo Srbijom.Ima oko nas i drugih država pa ne čitamo vijesti iz Mađarske,Italije, pa čak niti iz Bosne ili Slovenije.Ali i mi čitatelji trebamo shvatiti da je najlakše copy-paste članak s srpskih portal gdje trebate dodati samo pokoje slovo i evo vam dnevnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare