To je to što me zanima!

Jelena Karleuša pokazala guzu u Dubaiju: 'Zašto da ja patim?'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je na Instagramu objavila niz fotografija sa svog spektakularnog nastupa u Dubaiju, a objavila je i kratku poruku u kojoj je dala do znanja da se namjerava usredotočiti na svoju sreću
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) otputovala je u Dubai nakon niza optužbi na račun nogometaša Duška Tošića (37) i tvrdnji da je udario suprugu Jelenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu se pohvalila fotografijama s nastupa na kojem je nosila rozi komplet ukrašen perlama i perjem, a pokazala je i guzu. - Taking over Dubai - piše u objavi u kojoj je sebe nazvala kraljicom Srbije.

Jelena u svemu što radi ima podršku svojih obožavatelja, a tako i sada jer su je u komentarima hvalili i davali komplimente. Također, pohvalila se i videom u kojem se pripremala za nastup i sudeći prema objavama Jelena se odlučila usredotočiti na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Vrijeme je da počnemo stavljati sebe na prvo mjesto i da počnemo vjerovati da to zaslužujemo - podijelila je na svom Instagram Storyju. - Zar nije iscrpljujuće uvijek paziti na svaki svoj korak brinući o tome što drugi misle o tebi? Zar nije iscrpljujuće stavljati druge na prvo mjesto dok ti patiš samo da bi im pokazala da ti je stalo? - piše u nastavku objave.

JELENA JE PRIJAVILA NASILNOG MUŽA Karleuša na Duškov rođendan otputovala iz zemlje, a prijatelji tvrde: 'Razvod ne dolazi u obzir'

Čini se da je pjevačica ovom objavom htjela dati do znanja da se posvetila sebi i svojoj sreći i da ju ne brine sve što se piše o njoj ovih dana.

NE ŽELI DA SUSJEDI 'ZABADAJU NOS' Tošićeva majka o obiteljskom nasilju sina: 'Nije ugodno čuti to, ne znam kako bih reagirala'

Naime, Jelena Karleuša otputovala je u Dubai zbog nastupa u jednom od elitnih klubova u kojem su nastupali svjetski poznati glazbenici, a čini se i da je zaboravila čestitati rođendan svom suprugu jer se njena čestitka nije našla među objavama.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mexpert 24.01.2022.

    pa tko ovo zavijanje može slušati ????'

  • 23.01.2022.

    Teraj to od sebe...

  • 22.01.2022.

    “Spektakularni koncert” u Dubaiju.🙄 Obratiti pozornost na nezainteresiranu slučajnu publiku i i istog takvog barmena.😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare