To je to što me zanima!

Jelena Karleuša postala model? S osmijehom na licu pozirala je u društvu Ronaldove Georgine

Pjevačica Jelena Karleuša, koju mnogi nazivaju modnom ikonom, imala je ulogu jednih od glavnih modela na reviji ovogodišnjeg Tjedna mode u Parizu
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (45) prošetala je modnom pistom na reviji brenda 'Vetements' te predstavila jedan od modela njihove modne kolekcije za jesen - široke, crvene hlače te usku, sivu majicu. Karleuša, koju mnogi nazivaju modnom ikonom, imala je ulogu jednih od glavnih modela na reviji ovogodišnjeg Tjedna mode u Parizu. Družila se ona tamo i s poznatim damama.

Ono što je privuklo pažnju bila je zajednička fotografija Karleuše, Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez te poznate manekenke Winnie Harlow.

POPULARNA PJEVAČICA Karleuša se hvali: 'Najgledanija pjevačica na TikToku u regiji!'

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝑹𝑰𝑺𝑮𝑰𝑵𝑨🤍 Fan account (@viva7ronaldo7)

Georgina je također prošetala modnom pistom noseći crvenu, dugu haljinu. Ona je nalikovala dresu na kojem je bio broj sedam. Inače, broj sedam Ronaldo nosi na svom nogometnom dresu. 

NEZGODA S ČARAPAMA Karleuša je skakala i pjevala, a kreacija joj pucala po šavovima: 'Ponovno ima rupicu na nozi...'

Podsjetimo, kada je Kanye West svojim izdanjem na prezentaciji modne kolekcije u Parizu izazvao burne reakcije, Karleuša je sve to komentirala.

Naime, kontroverzni reper se na prezentaciji svoje kolekcije YZY SZN 9 pojavio u crnoj majici koja je na leđima imala natpis 'White Lives Matter', a naprijed lik Pape Ivana Pavla II. Bio je to njegov odgovor na kampanju 'Black Lives Matters'. Njegovi modeli su nosili različite verzije istog dizajna.

'NEMA JAČE RIBE' Uživala kao dijete: Karleuša se javila iz Milana s pizzom u ruci. Fanovi u transu zbog izgleda...

- Reći životi bijelaca su bitni je najgenijalniji način da se bijelci stave u isti nezavidan položaj kao i crnci. Jer sve je u životu bitno. Izgovaranje ovog slogana i njegovo hrabro stavljanje na jednu jedinu majicu bio je najveći doprinos crnačkoj kulturi koji je ikada dao jedan čovjek u moderno doba - napisala je Karleuša svojedobno u objavi na Instagramu koju je naknadno obrisala.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bitos 03.03.2024.

    Nema osmijeha previše su je obukli i odjeća je preširoka nije zadovoljna kao naša Ines ako se guzovi ne vide

  • dumbledore17 02.03.2024.

    Zalosno da ta rugoba bude neki uzor nekome

  • Doktor Kongo 02.03.2024.

    Je, je, baš je fuuul u njenom društvu! Otprilike kao Kolinda u Bijeloj kući ili gdje ono već..

Komentiraj...
Vidi sve komentare