To je to što me zanima!

Jelena Miholjević u ožujku će dobiti svoju prvu kćer...

Glumica Jelena Miholjević očekuje svoje drugo dijete. Djevojčici ime joj još nisu odabrali, oslonit će se na svoju kreativnost kada se djete rodi
Vidi originalni članak

Jelena Miholjević (40) trudna je već šest mjeseci. Glumica ima sina Bartola (10), a u ožujku će dobiti kćer. Djevojčici ime još nisu odabrali i planiraju se osloniti na svoju kreativnost nakon poroda, piše Večernji list. Glumica, koja je u braku sa deset godina mlađim Darijom Harjačekom (30), još snima seriju "Luda kuća".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aura 10.12.2009.

    Ma super, želim joj sve najbolje, ipak je to malčice naporno u 40-tim roditi, buditi se noću , trčkarati sa bebačem dok ne prohoda, itd.Ta će im bebica sigurno pružiti silno veselja i radosti pa će ove brigice bez problema prevladat. Jedino im želim da bebica i za 10-15 god. ima oba roditelja zajedno, ali s obzirom na veliku razliku u godinama, nekako sumnjam. Jelena će sa 50 biti u klimaksu i neće je baš puno biti volja za bračne radosti, a on će biti muškarac u turbo pogonu, da li će ga moći pratiti? hm, malo sam skeptična , ali možda se i varam.sretno!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare