To je to što me zanima!

Jelena Perčin i Korana Gvozdić zablistale na rođendanu brenda

Jedan od najekskluzivnijih svjetskih brandova Bang & Olufsen svoj je 90. rođendan proslavio i u Hrvatskoj. Ovo izuzetno okupljanje održalo se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u sklopu Dana Orisa
Vidi originalni članak

Osim vodećih domaćih i stranih arhitekata te dizajnera predvođenih Andrijom Rusanom i Borisom Ljubičićem prisustvovala su mu i brojna poznata lica kao što su glumica Jelena Perčin, voditeljica Korana Gvozdić i galerist Ranko Murtić.

Danska tvrtka čiji proizvodi na jedinstveni način spajaju tehnološku izvrsnosti i osebujni dizajnerski izričaj, uz šampanjac i prigodne slatke zalogaje u Lisinskom je predstavila i najnoviji televizor BeoVision 14, sljedeću generaciju Android televizora s neograničenom mogućnosti multimedijalnog povezivanja te još nedoživljenim iskustvom istodobnog gledanja savršene slike i slušanja besprijekorne reprodukcije zvuka kakva se očekuje samo od vrhunskih HiFi sustava.

Rafinirani dizajn uključuje materijale kao što je visoko polirani aluminij, obradu dijelova konstrukcije na CNC strojevima te korištenje prirodnih materijala poput ručno obrađene hrastovine.

Tehnički se radi o novoj Android TV Google Cast platformi uz implementaciju 4K Ultra HD LED tehnologije, integrirano s nevjerojatnom zvučničkom podrškom od 6 audio pojačala.

Slaveći ujedno i 20 uspješnih godina u Hrvatskoj, Bang & Olufsen, kao veliki pokrovitelj najznačajnijeg domaćeg arhitektonskog simpozija, koji se po 16. puta održava u organizaciji Oris Kuće arhitekture, pokazao je još jednom zašto su upravo njihovi televizori, glazbeni sustavi i zvučnici sjajnog izgleda te cijenjenih performansi, već generacijama prvi odabir najznačajnijih svjetskih dizajnera interijera, ali i pojedinaca koji prepoznaju vrhunske karakteristike u svakom detalju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Galeb i ja 22.10.2016.

    Toliko blistaju da mi je ekran skoro lobijelio .

  • Rafo 21.10.2016.

    Jelena - dobra haljinica, Korana - bljak!

  • belizagrebgrad 21.10.2016.

    Jelena, Korana i Ranko, Bože dragi pa gdje mi živimo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare