To je to što me zanima!

Jelena Perčin: Nije istina da smo predali papire za rastavu

Glumica je u intervjuu za Story otkrila da će vrijeme pokazati kakvi su izgledi da suprug i ona spase brak. Zajedničkom odlukom su prodali stan i žive odvojeno
Vidi originalni članak

Nedavno je objavljeno da se glumica nakon gotovo tri godine braka rastaje od supruga Kristijana Babića, suvlasnika jednog zagrebačkog kafića.

Jelena Perčin (30) u intervjuu za Story otkrila je da je odlučila živjeti nakon što je isplakala svoje. 

Dubrovkinja kaže da će vrijeme pokazati kakvi su izgledi da suprug i ona spase brak jer još nisu predali papire za rastavu. Dodala je i da im ovo nije prva kriza, a sigurno ni posljednja. Dogovorili su se da prodaju stan u kojem su živjeli i odlučili su živjeti odvojeno. 

Glumica je unajmila stan u kojem živi s kćeri Lotom (2). Dok radi, oko kćeri joj pomaže Kristijan i gospođa koju smatra članom obitelji. Odnos s Kristijanom opisuje dobrim i misli da odlično funkcioniraju kao prijatelji. Napomenula je da za njihovu rastavu nije kriva treća osoba. 

'Ne dijelimo iste životne vrijednosti'

U opstanak svog braka posumnjala je kada je počela shvaćati da njezin suprug ne može biti sretan s njom jer ne dijele iste životne vrijednosti, prioritete i snove. Otkrila je da svoje življenje nije htjela pretvoriti u frustraciju ili se zatrovati gorčinom, promašajima i laganjem same sebe. Zaključila je da je borac i da zbog kćeri mora biti dobro i ne može si priuštiti luksuz da bude u depresiji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • milamoja 05.10.2011.

    djeca trpe uvijek i kad bi ostala u braku koji bi ostao klimav i kad se rastane...ali ako ljubavi nema bolje je pobić iz te veze, glavom bez obzira!

  • DarkoDuga 05.10.2011.

    U braku ne cvjetaju stalno ruže. Za brak se treba potruditi da uspije.

  • ha eto 05.10.2011.

    a ste pitali maleša šta on misli

Komentiraj...
Vidi sve komentare