To je to što me zanima!

Seksi Jelena Rozga na Danima piva pokazala je crne gaćice

NAJSRETNIJI U PRVOM REDU Obožavatelji koji su uspjeli doći skroz blizu bine jasno su vidjeli sve što je Rozga imala za pokazati dok je pjevala svoje hitove
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (34) u nedjelju je svojim nastupom zapalila publiku na Danima piva u Karlovcu. Na pozornicu se popela u jako kratkoj srebrnoj haljini, onoj koju je u lipnju nosila u Osijeku kada se presvlačila tri puta. 

Dok je pjevala 'Bižuteriju' fotoreporteri su snimili njene crne gaćice koje su se nazirale ispod kratke haljine. Prošle godine na istoj pozornici svoje gaćice pokazala je Severina.

Napravila je pravu feštu. Plesalo se na stolovima, pilo pivo i pjevalo, a dečki su skidali majice. 

Jelena je nakon dva i pol sata nastupa pozdravila publiku i prstima oblikova srce kojim im je pokazala da ih voli. I na kraju nastupa otpjevala je 'Bižuteriju'.

- Nikada si nemojte dozvoliti da vas netko smatra bižuterijom - rekla je Jelena i napustila je pozornicu. 

Kos pjevao pod šatorom

Pobjednik ovogodišnjeg HTZ-a Goran Kos zabavljao se pod šatorom. Dok je pjevao publika je uglavnom sjedila, a tek su se poneki odvažili zaplesati. Pjevao je rock pjesme domaćih i stranih izvođača. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • una222 30.08.2011.

    po čeme je Rozga sex simbol?

  • jdn 30.08.2011.

    Ovi koji sklapaju ugovore sa njom nisu normalni. Zasto joj ne dopuste da ponese sise sa sobom a ne ovako bez njih po bijelom svijetu,starsno.

  • number1 30.08.2011.

    ma o čemu vi pričate ... Jelena Rozga je naša KRALJICA i gdje god pjeva napravi spektakl , i uz to je preljepa , prekrasno pjeva i idem na svaki njen koncert jer ju obožavam .. a vi koji nemate drugog posla nego govorite protiv nje samo ste ljubomorni ... JELENA JE NAJBOLJA I UVIJEK CE BIT I IMA NAS VJERNU PUBLIKU KOJA JE U SVEMU PODRŽAVAMO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare