To je to što me zanima!

Jelena Rozga o svome izgledu: 'Nema potrebe za fotošopom, to nisam ja. Volim biti bez šminke'

Pjevačica čiji izgled publika uvijek hvali, progovorila je o fotošopiranju fotografija te je komentirala tekstove koje za nju piše Vjekoslava Huljić
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (46) u subotu je pjevala za Dan grada Zaprešića i tako okupila nekoliko tisuća ljudi na svom koncertu. Pjevačica nije skidala osmjeh s lica, a za kamere In magazina je otkrila zašto ne dijeli više sadržaja na svom Instagram profilu i kakva je kad se ugase svjetla pozornice.

OTKRILA JE TAJNU Jelena Rozga o mladolikom izgledu: Trudim se jesti zdravo, puno spavam i ne pijem alkohol

- Najviše volim podijeliti svoje koncerte. Ja se uvijek bavim glazbom, ali kad odmaram onda sam u trenirci, bez šminke i onda nema potrebe fotošopirati te slike, stavljati nešto. To nisam ja - rekla je Jelena.

Rozga je karijeru započela daleke 1996. godine nastupom na Dori, a kaže kako joj i nakon 27 godina karijere jednako stalo do svakog nastupa.

- Oduševljenje se nije promijenilo, tako treba i ostati. Ono kao ‘rasprodala sam, to se podrazumijeva’, ne podrazumijeva se. Malo si gore pa malo netko drugi dođe, to je tako prirodno - izjavila je.

DOGAĐA SE... VIDEO Rozga imala nezgodu tijekom nastupa u Vodicama: 'Bar znamo da nije playback'

Pjevačica će krajem mjeseca održati rasprodani koncert u dvorani Spens u Novom Sadu, koji je u sklopu njene turneje 'Minut srca mog', a u tijeku je i snimanje spota za pjesmu 'Idi ti'. Publiku je u toj pjesmi najviše zaintrigirao stih 'vidim svaku tvoju manu, kao rupe u parketu', kojeg potpisuje Vjekoslava Huljić (60).

- Meni je to genijalno i znali smo da će se uhvatiti svi upravo za taj dio teksta - rekla je Jelena i poručila kako joj je to jedna od najdražih pjesama u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OBJEKTIVNIopettu 17.10.2023.

    Cuj, kao rupe u parketu? Dragi moj Bože.

  • Miške 17.10.2023.

    Stvarno je prekrasna , u svemu. Šteta da nije s Hauserom.

  • gusan69 16.10.2023.

    Dama

Komentiraj...
Vidi sve komentare