To je to što me zanima!

Jelena Rozga se rasplakala s desetogodišnjom djevojčicom

Mala Tonija nije mogla zaustaviti suze kad je vidjela omiljenu pjevačicu. Rozgu je toliko dirnula situacija da je djevojčici osim autograma dala i privatni broj mobitela
Vidi originalni članak

Pa, preboljela sam što mi nitko od kolega nije čestitao na Porinu za hit godine. Ponosna sam što sam ga dobila od publike, rekla je Jelena, koja je nastupala s pjesmom 'Razmažena'.

- Vjerujte mi, ima muškaraca koji su razmaženiji od mene - kaže Rozga, koju smo zatekli u dirljivu zagrljaju s 10-godišnjom Tonijom.

Djevojčica se rasplakala kad ju je vidjela. Pjevačicu, koja također nije mogla suspregnuti suze, toliko je dirnula situacija da je djevojčici osim autograma dala i privatni broj mobitela da joj može poslati poruku. Mladena Grdovića (53), koji bi uskoro trebao dobiti vozačku dozvolu, u Split je dovezao brat. Pridružit će mu se njegovi, kako ih sam naziva, 'tjelohranitelji', žena Brankica i kći Sara.

Ban sad pije samo kavu

Frontman Daleke obale na festivalu je dogovarao suradnju za novi album koji sprema. Marijan Ban (48) nije siguran kakvo ga ljeto očekuje i hoće li imati dosta gaža na Jadranu.

- Evo danas sam na festivalu, a sutra tko zna gdje - govori. 

Prije dvije godine obećao je, kako je rekao, sebi i Bogu da više nikad neće piti alkohol. Sad je na festivalu pio kavu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Oliva23 04.07.2011.

    Lijepa Jelena:DD :)

  • kraljzvonimir_1 04.07.2011.

    Jelena je prva liga...

  • TanjaOstojić_1 04.07.2011.

    ajme meni jadna mala ža mi je i ja bi tako postupila a da bar meni bude tako jadnica jele čestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare