To je to što me zanima!

Jelena: S ocem ne pričam 10 godina, a živimo skupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelena je već u osnovnoj školi počela raditi kako bi sebi mogla kupiti knjige za školu. Voljela bi da nikada nije ni imala oca jer joj je radio 'gadosti'
Vidi originalni članak

Tata nas se totalno odrekao. Tako da ja praktički uopće nemam oca, kazala je Jelena Bosančić (26) u pauzi između dva dvoboja u Areni, Sabini Čedić (22) i Josipu Ivančiću (32). Otkrila je kako već deset godina ne razgovara s ocem, iako žive u istome stanu. S njim ne pričaju ni njezina braća, a majka tek ponekad. Nazvala ga je potpunim luđakom te otkrila kako joj je djetinjstvo bilo obilježeno siromaštvom i njegovom diktaturom. Nakon što se prošle godine razbolio te završio u bolnici tada mu je otišla u posjet kako bi mu odnijela čisto rublje. Josip ju je upitao da li mu možda može oprostiti i pronaći nekakav kompromis kako bi im odnos bio bolji. Jelena je rekla da je to bila očeva želja, a ne njezina i ostatka njene obitelji.
- Ja bih voljela da nikad nisam ni imala oca. Onda možeš misliti kakve mi je gadosti radio - rekla je farmerica. Sabinu je zamolila da se nakon što izađe s 'Farme' ne 'izlaje' o njenim intimnim stvarima jer ona to nesvjesno čini. Sabina je rekla kako će o svemu porazgovarati vani jer je to preintimna stvar da se o njoj priča. Sabina razumije njezinu povezanost s majkom, braćom i sestrom jer je i njezin otac poduzimao 'neobične' pedagoške mjere. Priznala je kako ju je tukao nakon čega bi bila sva modra od remena. Josip je bio šokiran nakon njihove ispovijesti.
- Otupiš s vremenom. Otac ima svoju sobu i u nju nitko nikada nije ušao - objasnila je Jelena. S njim je prestala komunicirati sa 14 godina, dok je sa 16 godina oslonac počela tražiti u momcima. Josip je priznao kako se on ne bi mogao nositi s takvom obiteljskom situacijom i da je to razlog zbog kojeg ne želi naglo 'srljati' u brak. Nakon što se Sabina požalila kako ju je otac psovao te joj govorio da ništa ne vrijedi, Jelena je rekla kako je to ništa naspram onoga što je ona proživjela sa svojim tatom.
- Da ja nekome ispričam o njegovom maltretiranju, ljudi bi mislili da lažem - rekla je Jelena. Manekenka je već u osnovnoj školi radila ljeti kako bi sebi mogla kupiti knjige za školu. Farmeri je često znaju zadirkivati zbog njezinog djetinjastog ponašanja. Ona kaže da je to zato jer je rano odrasla pa se u djetinjstvu nije imala vremena bezbrižno igrati. Nedavno je i farmer Antonio Marušić (29) priznao kako je oca prvi put upoznao tek prije godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • rođin rođo1 13.06.2010.

    reko ja na početku farme da je skupina satkana od zla oca od gore majke.bolje rečeno sve drolja do drolje.

  • niko6crunchie 13.06.2010.

    velika kritika novoj tv što je ovo pustila u javnost! osobna stvar koju im je pričala misleći da kamere ne snimaju nije trebala izaći van! kakva god da je ona...

  • rođin rođo1 13.06.2010.

    ima 25g pa što još živi s ocem pod istim krovom.kao manekenka je valjda sposobne za plaćat si stan,ona očito živi za ono kak se kaže use, nase i podase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare