To je to što me zanima!

Jelena Veljača glumca Filipa Juričića zavodi na setu serije?

Glavni negativac u seriji 'Larin izbor' Dinko i njegova šefica, kreativna producentica, su nerazdvojni. Veljača tvrdi da je s Filipom samo u prijateljskim odnosima
Vidi originalni članak

Iako kolege s Akademije dramskih umjetnosti tvrde da su oni samo prijatelji, na setu serije govori se kako se među njima vidi 'kemija'.

Kako doznajemo od njegovih prijatelja, glumac Filip Juričić (31) oduvijek je volio ambiciozne i lijepe žene. U zadnje vrijeme na setu serije “Larin izbor” najviše se druži s Jelenom Popović Volarić (31). Ona tvrdi da je s Filipom u prijateljskim odnosima, dok kolege sa seta kažu da ga scenaristica zavodi. Filipu godi ta pažnja, a to su nam potvrdili i njegovi prijatelji.

'Zli Dinko' je prije mjesec dana prekinuo petogodišnju vezu s balerinom Korinom Vukadinović (23). Korina je tad rekla kako nisu prekinuli zbog nekog trećeg. 
Od prekida veze s Korinom, glumac se viđa s Jelenom, a zajedno su se nedavno zabavljali i u zagrebačkom klubu za Noć vještica, gdje su se pred svima ljubili. 
Jelena se nakon kraha trogodišnjeg braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem posvetila poslu i radu na seriji 'Larin izbor'

- Ona voli život kao iz nekog scenarija - rekao je u jednom intervjuu Janko o uskoro bivšoj supruzi Jeleni.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • winterlady 11.11.2012.

    to nije ni zena,ni spisateljica,ni glumica...buljooki kostur koji napreduje preko one stvari...jadan onaj na koga namjeri se sa svojim pipcima,priljepak!

  • zrinka_2012 10.11.2012.

    ta veljača mi se tak već isfucala nema di je nema

  • ana11 10.11.2012.

    one je meni iritantna i antipatična osoba....

Komentiraj...
Vidi sve komentare