To je to što me zanima!

Jelena Znaor otkrila: 'Nije lako bez dečka 2 mjeseca u cirkusu'

ZVIJEZDA JE ROĐENA Jelena je sve oduševila hula-hup točkom u ‘Supertalentu’ 2016., a sad nastupa uz najbolje svjetske cirkusante u mađarskom nacionalnom cirkusu
Vidi originalni članak

Finalistica prošlogodišnjeg 'Supertalenta' Jelena Znaor (29) živi svoj san. Nastupa s točkom hula-hupa u mađarskom nacionalnom cirkusu Capital Circus of Budapest.

- Kad sam dobila poziv za cirkus, prvo sam mislila da se netko dobro šali - kaže Jelena iz Zagreba. Dodaje kako je jako uzbuđena i ponosna. U Budimpešti će živjeti dva mjeseca, kamo ju je otpratio dugogodišnji dečko Zoran (34).

- Nije lako ostati sam nakon što si godinama skoro 24 sata dnevno provodio s nekim koga voliš - kaže Znaor. Rođena Imoćanka fascinirana je cirkusom koji je osnovan 1889. godine.

- Iznenadila sam se kad me dočekala soba s mojim imenom. Očekivala sam hostel sa sobama koje su prekrcane krevetima - kaže Jelena. Dodaje kako je sve podsjeća na studentske domove, samo je još bolje.

- Na katu imamo praonicu rublja, tuš kabine, zajedničku kuhinju i kantinu - kaže psihologinja koja je počela vježbati zbog dijabetesa. S obzirom na to da cirkus ima točku sa slonovima, ne može u Hrvatsku, gdje je to zabranjeno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • --- DAVOR --- 01.02.2017.

    U prijevodu: Dva mjeseca sam suha i ja bi ga primila!!

  • onoka 01.02.2017.

    neka nabavi vibrator

  • Cukrena 01.02.2017.

    Meni ne uspije ni jedan zavrtiti a vid nju ..aahh:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare