To je to što me zanima!

Jelenu pohvalio i profesionalni kuhar: Savršeno je sve dozirala

Za svoju večeru Jelena je zaradila čak dvije desetke i dvije devetke. Oduševila je goste ukusnim jelima i dobrom atmosferom. Za kraj je pripremila ukusne koktele i oduševila prisutne
Vidi originalni članak

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' gosti su se ugodno družili, ali i dobro počastili kod domaćice Jelene, koja je za svoj trud pritom bila i prikladno nagrađena visokim ocjenama.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica šokirala večerom 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Simpatična Jelena goste je dočekala u apartmanima u Šilu, gdje ih je ponudila šampanjcem za početak svečane večere. Nakon ljubazne dobrodošlice gosti su se smjestili za stol, a domaćica im je poslužila predjelo - carpaccio od boškarina. 

- Predjelo je bilo estetski primamljivo pa sam probala. Kombinacija okusa je bila odlična! - komentirala je Jana koja je rekla kako će na večeri probati sve, čak i ako nešto inače ne jede. Oduševljenje s predjelom dijelili su i ostali natjecatelji, pogotovo Ivan:

- Toliko mi se sviđa da bi još jednu porciju pojeo, baš je dobro predjelo!

Za glavno jelo bio je poslužen biftek od boškarina s domaćim pljukancima, a mnogi su prvi put probali meso tog istarskog goveda. 

- Prvi put jedem biftek od boškarina i drago mi je da sam ga probao, jako je fino i jesti ću to češće - priznao je Ivan, a Mirjana se složila s njim: 'Nisam do sad to jela, ali je kombinacija izvanredna!'

 

Šećer na kraju večere bio je desert -semifreddo od suhih smokava, što je ponovno zadovoljilo sva iskusna nepca.

- Super je to što je servirala manju porciju jer je glavno jelo bilo obilno i kalorično pa je semifreddo bio doziran u odličnom omjeru i lijepo prezentiran - pohvalio je profesionalni kuhar Bojan. Kao iznenađenje večeri Jelena je goste smjestila na lounge terasu te im pripremila voćne koktele, a gosti su bili oduševljeni njezinim potezom. 

- Iznenadila nas je s koktelima koji su bili ukusni, Jelena je bila opuštena, a atmosfera super - komentirao je zadovoljno Bojan koji je domaćicu na ocjenjivanju nagradio desetkom: 'Jako se potrudila oko hrane i atmosfere, vrlo ugodna večer i ne bi bilo pošteno da sam joj dao manju ocjenu.'

VEČERA ZA 5 NA SELU Našla dlaku u hrani, a i sjedalo joj neudobno: 'Bila sam u rupi'

Desetku je dobila i od Mirjane kojoj je sve bilo savršeno, dok je on Ivana i Jane dobila također visoke devetke. Tako je Jelena za svoju večeru ukupno zaradila 38 bodova i tako zauzela prvo mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jasmin2213 28.10.2020.

    Lijepa večera ugodna domaćica...ne mogu da se ne nasmijem komentari prethodne kandidatkinje koja je za sebe rekla da je "visoko podigla ljestvicu"no svatko ima svoje viđenje kako treba izgledati  svečana večera 

  • Zvončicaaaa 28.10.2020.

    Meni djeluje kao jako fina žena!

  • komentator__Luka 27.10.2020.

    gledao malo jučer, kakav je ono niski stol i još svi stisnuti, to je mučenje jesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare