To je to što me zanima!

Jelenu u 'Plesu sa zvijezdama' suprug iznenadio tortom, a pao je i poljubac pred kamerama

Jeleni je danas rođendan pa su je ostali natjecatelji odlučili iznenaditi tortom, ali i pjesmom. Tortu je na pozornicu donio njezin partner, bivši nogometaš Igor Bubnjić, koji ju je na kraju i poljubio
Vidi originalni članak

U devetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' natjecateljicu i influencericu Jelenu Perić (30) dočekalo je pravo maleno iznenađenje povodom rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naime, Jeleni je danas rođendan pa su je ostali natjecatelji odlučili iznenaditi tortom, ali i pjesmom. Tortu je na pozornicu donio njezin partner, bivši nogometaš Igor Bubnjić (29), koji ju je i poljubio pred kamerama.

- Je li ti to suprug? - pitala je slavljenicu Maja Šuput Tatarinov (42)

Inače, iznenađenje je uslijedilo nakon Jeleninog i Markovog nastupa. Par je izveo emotivni slowfox na pjesmu 'Arcade' Duncana Laurencea te za njega dobio ukupno 38 bodova. Žiri im je uputio konstruktivne komentare, a Marko Ciboci poželio je Jelenu vidjeti i u nekim drugim ulogama, a ne samo u dominantnoj. 

NASTUP ZA SNAŽNE ŽENE Jelena Perić govorila o teškom djetinjstvu: 'Mama je bila bolesna, prolazile smo svašta'

- Kada se zavrtiš uvijek se zakopaš i staneš, to je fascinantno. Taman kad se odvajaš od njega malo ti se izgubi fokus, ali bravo -  pohvalio ih je Igor

 - Ako sad idemo u sitno meni se učinilo da je u gornjem dijelu tijela bilo malo stisnuto, ali opet kažem to su detalji. Ovaj donji dio je bio super tehnički izveden i sve je bilo super - nastavila je Larisa Lipovac Navojec.

- Vas je toliko predivno gledati i ako postoji tajna uspjeha u Plesu sa zvijezdama mislim da si ga ti prokužila - rekla je Franka.

- Jelena mislim da ti je ova uloga u kojoj nisi bila dominantna najbolje pristajala dosad. Umjetnost je dotaknuti drugima dušu, a ti si je večeras dotaknula. Bravo - oduševljen je bio Ciboci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • x00x 09.05.2022.

    muz i zena se poljubili... koja razvratnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare