To je to što me zanima!

Jennifer Aniston postaje majka? Posvojit će djevojčicu iz sirotišta

Courtney zna da Jen ne želi dizati pompu oko toga, no njezina je želja nekako obilježiti taj ključni trenutak u prijateljičinu životu. Planira intimnu večeru s najbližim prijateljima i obitelji, rekao je izvor blizak glumicama
Vidi originalni članak

Nakon višegodišnje stanke, ekipa serije 'Prijatelji' ponovno se okupila kako bi snimila specijal epizodu, a Jennifer Aniston (52) je to odlučila iskoristiti kako bi im priopćila sretnu vijest. Otkrila im je kako napokon završava proces posvajanja djevojčice iz meksičkog sirotišta, piše Mirror.co.uk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ekipa je bila presretna, odmah su joj počeli dijeliti roditeljske savjete, a ona im je rekla da će ih sve uzeti u obzir - rekao je izvor blizak glumici. 

Navodno je Jennifer godinama financijski pomagala sirotištu Casa Hogar Sion, a nakon što je upoznala djevojčicu, odlučila joj je pružiti dom i ljepše djetinjstvo.

IZ MEKSIČKOG SIROTIŠTA Majka u pedesetima: Jennifer Aniston posvojit će djevojčicu

Usvajanje bi se trebalo zaključiti u lipnju ove godine i to nakon više od godinu dana otkako je postupak pokrenut.

Premda su se portali raspisali o tome, službena je potvrda izostala. Podsjetimo, Jennifer je poznata po oštrim kritikama onih koji su zabadali nos u temu njezina majčinstva. 

UKRAO MI JE SRCE Jennifer Aniston udomila još jednog psića: Oni su moja djeca

- Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna - objasnila je Jen. 

Izvori bliski glumcima tvrde da je Country Cox (56) na sebe preuzela zadatak organiziranja tuluma darivanja djeteta.

- Court zna da Jen ne želi dizati pompu oko toga, no njezina je želja nekako obilježiti taj ključni trenutak u prijateljičinu životu. Stoga planira intimnu večeru s najbližim prijateljima i obitelji - rekao je izvor blizak glumicama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • MarjanaKrstavac 13.04.2021.

    A zar nema ona blizance sa Pittom ,mislim procitala sam u ovim novinama

  • nap 13.04.2021.

    to je lijepo od nje

  • 1985 2020 13.04.2021.

    Ne znam jel to u seriji ili u stvarnom životu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare