Show

Komentari 26

Jennifer Aniston postaje majka? Posvojit će djevojčicu iz sirotišta

Jennifer Aniston postaje majka? Posvojit će djevojčicu iz sirotišta

Courtney zna da Jen ne želi dizati pompu oko toga, no njezina je želja nekako obilježiti taj ključni trenutak u prijateljičinu životu. Planira intimnu večeru s najbližim prijateljima i obitelji, rekao je izvor blizak glumicama

Nakon višegodišnje stanke, ekipa serije 'Prijatelji' ponovno se okupila kako bi snimila specijal epizodu, a Jennifer Aniston (52) je to odlučila iskoristiti kako bi im priopćila sretnu vijest. Otkrila im je kako napokon završava proces posvajanja djevojčice iz meksičkog sirotišta, piše Mirror.co.uk.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ekipa je bila presretna, odmah su joj počeli dijeliti roditeljske savjete, a ona im je rekla da će ih sve uzeti u obzir - rekao je izvor blizak glumici. 

Navodno je Jennifer godinama financijski pomagala sirotištu Casa Hogar Sion, a nakon što je upoznala djevojčicu, odlučila joj je pružiti dom i ljepše djetinjstvo.

Usvajanje bi se trebalo zaključiti u lipnju ove godine i to nakon više od godinu dana otkako je postupak pokrenut.

Premda su se portali raspisali o tome, službena je potvrda izostala. Podsjetimo, Jennifer je poznata po oštrim kritikama onih koji su zabadali nos u temu njezina majčinstva. 

- Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna - objasnila je Jen. 

Izvori bliski glumcima tvrde da je Country Cox (56) na sebe preuzela zadatak organiziranja tuluma darivanja djeteta.

- Court zna da Jen ne želi dizati pompu oko toga, no njezina je želja nekako obilježiti taj ključni trenutak u prijateljičinu životu. Stoga planira intimnu večeru s najbližim prijateljima i obitelji - rekao je izvor blizak glumicama.

Najčitaniji članci