Lifestyle

Komentari 1

Jennifer Aniston (51) udomila još jednog psića: 'Oni su moja djeca'

Slavna glumica ljuta je kad je prozivaju što nije postala majkom, te kaže kako to ne znači da nema ljubavi za prijatelje ili njihovu djecu, a posebno za svoje pse. Udomila je još jednog psića iz skloništa

- Želim vam predstaviti najnovijeg člana naše obitelji. To je (vrlo umoran) Lord Chesterfield. Odmah mi je ukrao srce - napisala je poznata 'prijateljica' Jennifer Aniston (51) u objavi na Instagramu, u kojoj se zahvalila udruzi WagmorPets, koja se bavi spašavanjem životinja s ulice i njihovim udomljavanjem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mora na operaciju, a ne zna kome će povjeriti psa na čuvanje

- Veliko hvala za nevjerojatan posao koji radite. Zahvalna sam što se tako sjajno brinete za spašene pse i pronađete im zauvijek domove - napisala je. U objavi s video porukom prilazi uspavanom psiću koji je u snu otkrio svoj ružičasti trbuščić. 

- Chesterfield. Jeste li vi to zaspali s kosti u ustima?  - pita Aniston usnulog psa i uz smijeh zaključuje: Izgleda da jesi.  

Jennifer Aniston je velika ljubiteljica životinja, a novo štene pridružuje se mješancu šnaucera Clydea i Sophie, kujici pitbulla koje ima od ranije. Često objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama, pa je, tako, primjerice, fotografijom Clydea u ožujku animirala građane da izađu na glasanje.   

Aniston često govori o tome koliko su joj njeni ljubimci važni. Još 2015. rekla je Allureu da joj se 'ne sviđa pritisak prema ženama koje se nisu ostvarile kao majke, jer misli da to nije pošteno'. To što nije rodila, ne znači da ne mari za druge, bilo da je riječ o psima, prijateljima ili djeci njenih prijatelja, kaže. 

Inače, kad je bila prisiljena na evakuaciju iz svog doma u Los Angelesu zbog požara, 2017. godine, svoje je psiće nazvala svojom djecom, što je izazvalo dosta različitih komentara. 

- Kad smo u prosincu morali biti evakuirani zbog šumskih požara, uzela sam pse, zgrabila donje rublje, četkicu za zube i osnovno za presvlačenje. I rekla je: 'Samo odvedite moje pse i mene odavde. Oni su moja djeca!', prenosi portal Yahoo enterteiment.

Najčitaniji članci