To je to što me zanima!

'Jennifer će bankrotirati zbog Caspera, samo je iskorištava'

Prijatelji pjevačice zabrinuti su da će je Casper iskoristiti i odbaciti. Pokušavaju je uvjeriti da nije iskren ni dobar, alii ona vjeruje samo njemu, prijatelje je odbacila
Vidi originalni članak

Dosadilo joj je što je svaki put kad su izašli zajedno na večeru ona morala plaćati račun pa je svom mlađahnom dečku odlučila davati tjedni džeparac od 55.000 kuna. Casper Smart (24) navodno je jako rastrošan pa troši i više nego što mu Jennifer Lopez (42) daje i stalno je 'žica' još novca. 

- Iskorištava je kako bi se proslavio i obogatio, a ona je toliko zaljubljena da to ne shvaća. I obitelj i prijatelji na to je upozoravaju, no ne žali ih slušati - otkrio je za Star izvor blizak pjevačici. 

Prijatelji pjevačice uvjereni su da će Casper napustiti J. Lo. čim skupi dovoljno 'love' i iskoristi je kako god zna i umije. 

- Pokupio je sve njene poslovne kontakte i razdvojio je od prijatelja koji je upozoravaju na to kakav je on zapravo pa sad u biti ima samo njega i slijepo mu vjeruje - dodaje izvor. 

Osim što se više ne druži s nekad najboljim prijateljima jer ne podržavaju njenu vezu s mladim plesačem, Jennifer je navodno i na rubu bankrota jer Casper nekontrolirano troši, a ona sve plaća. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Bloom_1 05.03.2012.

    Nije joj ovo prvi plesač..ima ona već iskustva s takvima, a i dalje je bogata..

  • Faktor-S 04.03.2012.

    Ako (kad) i jednog dana prekinu ona će imati slomljeno srce, a on od svih skupljenih kontakata nikakve koristi. Ako je tako, klinac živi u zabludi kao i mnogi koji su se našli u vezi s poznatima (Kevin Federline). Takva "slava" je kratkog vijeka. Kako došlo, tako prošlo.

  • ivan2241999 04.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare