To je to što me zanima!

Jennifer Grey pobijedila je u showu 'Plesu sa zvijezdama'

Tijekom natjecanja se puno puta ozlijedila, ali nije odustala. Najveća konkurencija bila joj je mlađahna Bristol Palin koja je u showu ostala samo zbog glasova publike
Vidi originalni članak

Što će mi najviše nedostajati kad se budem sjećala ovog showa? Ples, kratko i jasno je odgovorila pobjednica i kroz suze rekla da trofej posvećuje devetogodišnjoj kćeri Stelli.

Davida Hasselhoffa izbacili su odmah nakon prve emisije, a najveća konkurencija pobjedničkom paru bila je Bristol Palin (20) sa svojim plesnim partnerom. Bristol je od žirija dobivala najgore ocjene, a u showu je ostajala zahvaljujući telefonskim glasovima navijača. Jennifer Grey (50) tijekom natjecanja se puno puta ozlijedila, ali nije odustala. Ipak, riječ je o ženi koja je preživjela rak pa joj ples nije bio toliko zahtjevan. Dodatnu 'praksu' odradila je snimajući 'Prljavi ples' s pokojnim Patrickom Swayzejem prije više od 20 godina. Njen partner Derek Hough pobjedom u ovoj sezoni američkog 'Plesa sa zvijezdama' postao je prvi profesionalni plesač koji je u tom showu pobijedio tri puta zaredom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tipkalicaa 24.11.2010.

    molim da se svaki dan piše o pobjedniku za svaku zemlju u kojoj se održava taj show:(

  • blueskin 24.11.2010.

    Ovo je stvarno fenomenalno...tako su opušteni i skladni kao da su stvarno plesački par. Gedala sam i njihove ostale plesove i mogu reći da je jedan bolji od drugog, oduševio me i ples od Bračnih voda http://www.youtube.com/watch?v=BTPGgOdjpC8. Bilo bi lijepo kad bi naši plesači imali malo više mašte kao i oni.Stvarno za pohvalu!!!

  • yumma 24.11.2010.

    kakvo tijelo!wow!

Komentiraj...
Vidi sve komentare