To je to što me zanima!

Jennifer: Grudi su mi različite, jedna je veća, a druga manja

Svi liječnici su ostali bez teksta kad sam mtrva hladna pitala primjećuju li da su mi grudi različite veličine, kaže Jennifer Lawrence. Kaže da je doktorima bilo neugodno
Vidi originalni članak

Shvatila sam to kad sam stajala u sobi punoj liječnika nakon rendgena pluća. Svi su ostali bez teksta kad sam mtrva hladna pitala primjećuju li da su mi grudi različite, ispričala je glumica u showu Jimmyja Kimmela.

Čim je došla pred kamere, Jennifer Lawrence (22) voditelju je rekla da je pripita, zbog tekile koju su joj nudili u backstageu, a ona ju je, naravno, popila.

- Meni je bilo neugodno kad sam pred liječnicima konstatirala da mi je jedna dojka veća od druge, no oni su izgledali kao da će se onesvijestiti od srama - dodala je glumica. 

Jennifer je nedavno dobila Sag nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu 'Silver Linings Playbook'. dok je išla prema bini po nagradu podrapala joj se haljina i zamalo je pokazala međunožje.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Galeb i ja 01.02.2013.

    Izrazila se bas onako kako izgleda "jedna je veca a druga manja",pa ako je jedna veca druga mora biti manja !!!!! ,ali kod ovakvih to nije niti vazno.

  • riff 01.02.2013.

    usro sam se od vijesti

  • grbinho. 01.02.2013.

    ne vjerujem dok se uzivo ne uvjerim hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare