To je to što me zanima!

Jennifer Lawrence je najseksi žena svijeta po časopisu FHM

Mlada oskarovka preuzela je titulu od prošlogodišnje pobjednice Mile Kunis, koja je sada šesta, u godišnjem izboru 100 najseksi žena svijeta časopisa FHM
Vidi originalni članak

Prošle godine bila je na 20. mjestu FHM-ove godišnje ljestvice, a sada je proglašena najseksi ženom svijeta. Jennifer Lawrence (23) titulu je preuzela od prošlogodišnje pobjednice Mile Kunis (30), koja sada zauzima šesto mjesto.

Na drugom mjestu je Michelle Keegan (26), a treća je Rihanna (26). Nova članica popisa, američka manekenka Emily Ratajkowski (22), na visokom je četvrtom mjestu dok top pet zaokružuje zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco (28). 

Nakon Mile Kunis na šestom mjestu, slijedi sedma Beyonce (32), a osmo mjesto je također rezervirano za novu djevojku na popisu, Lucy Mecklenburgh (21).

Deveta je Nicole Scherzinger (35), a deseto mjesto zauzima Scarlett Johansson (29).

Cijeli popis FHM-ovih 100 najseksi žena svijeta pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lo_starship 15.05.2014.

    svih 9 je sto puta vise seksi od nje. ona je simpaticna i slatka, ne kuzim kaj je na njoj seksi. A meni osobno Beyonce i Nicole obaraju, i naravno Rihanna :)

  • MarijaJurić 02.05.2014.

    lijepa je ženska...

  • mrcool 02.05.2014.

    Znači, ovi iz časopisa su vidjeli sve žene ovog svijeta. Tko bi rekao da je Jennifer najljepša, ali ako oni to kažu... :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare