To je to što me zanima!

Jennifer Lopez ispričala o prvom prekidu s Benom: 'Slomilo mi se srce, mislila sam da ću umrijeti'

Pjevačica i glumac od početka su imali burnu ljubavnu vezu punu uspona i padova. Bili su zaručeni prije dvadesetak godina, ali vjenčanje se nikad nije održalo. Napokon su se vjenčali ranije ove godine
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (53) gostovala je u intervjuu za Apple Music, tijekom kojega se osvrnula na vezu sa sadašnjim suprugom Benom Affleckom (50). Ispričala je kako se osjećala nakon njihovog prvog prekida 2004. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je toliko bolno nakon prekida. Kada smo odustali od vjenčanja prije 20 godina slomilo mi se srce. Iskreno, osjećala sam se kao da ću umrijeti - rekla je Lopez.

IPAK VLADA IDILA Jennifer Lopez o bivšoj supruzi Bena Afflecka: 'Naša djeca su sada postali najbolji prijatelji'

- Sljedećih 18 godina ništa nisam mogla ništa učiniti kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, imamo sretan završetak - zaključila je pjevačica.

Jennifer i Ben upoznali su se 2001. godine na setu filma 'Gigli' u kojemu su oboje imali glavne uloge. Već tada je bilo jasno kako među njima postoji kemija, ali je Lopez u to vrijeme bila u braku. Samo godinu dana nakon, Jennifer se rastala od supruga i tada su ona i Ben započeli njihovu turbulentnu vezu.

IZNENADILA OBOŽAVATELJE Jennifer Lopez objavila prvi put nakon nestanka s Instagrama: 'Ovo sam ja nekada i ja sada'

Prvi put su se zaručili 2002. godine, a samo dvije godine nakon su i prekinuli. 17 godina nakon prvog prekida, par se ponovno našao i ubrzo započeo ljubavnu vezu, a vjenčali su se nešto ranije ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 🌅🌋 29.11.2022.

    Naučilo je srce na sve.....

  • bree77 29.11.2022.

    što će tek onda biti nakon drugog prekida.... štoviše razvoda

  • ludaluda 29.11.2022.

    kao što je rekao onaj lik...traje dok je novo...ona voli biti zaljubljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare