To je to što me zanima!

Jennifer Lopez o bivšoj supruzi Bena Afflecka: 'Naša djeca su sada postali najbolji prijatelji'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ono što se nadam da ću njegovati s našom obitelji jest da njegova djeca imaju novog saveznika u meni, a moja djeca imaju novog saveznika u njemu, rekla je glumica i pjevačica
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (53) u nedavnom intervjuu za magazin Vogue progovorila je o svom odnosu s bivšom suprugom sovg muža Bena Afflecka (50), Jennifer Garner (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lopez je iskreno ispričala kako izgleda zajedničko roditeljstvo između Bena Afflecka i Garner koji dijele skrbništvo nad troje djece. Pohvalila ih je te objasnila kako su njih dvoje 'odlični timski igraći.' 

IZMEĐU DVIJE VATRE Jennifer Garner ove godine neće moći provoditi božićne praznike s bivšim suprugom i djecom?

Uz Lopezine 14-godišnje blizance Emmu i Maxa, novoj proširenoj obitelji priključili su se Benova djeca Violet (16), Seraphina (13) i Samuel (10). Proces prilagodbe novoj situaciji nije bio lak pa su se J. Lo i Ben odlučili na taktiku strpljivosti.

- Naša su djeca postala najbolji prijatelji i to nas drži prizemljenima i zahvalnima. Nismo mogli poželjeti ništa bolje nego da se njih petero slažu - ispričala je pjevačica te dodala:

- Ono što se nadam da ću njegovati s našom obitelji jest da njegova djeca imaju novog saveznika u meni, a moja djeca imaju novog saveznika u njemu, nekoga tko ih stvarno voli i brine za njih, ali može imati drugačiju perspektivu i pomoći mi da vidim stvari koje inače ne vidim zbog svoje emocionalne povezanosti s djecom. 

Lopez je otkrila kako stvari zasada dobro funkcioniraju.

- Imaju toliko uzburkanih osjećaja. Tinejdžeri su - rekla je.

Prisjetimo se, nedavno je Garner otkrila kako se ne veseli zajedničkim blagdanima sa slavnom pjevačicom i bivšim mužem, a mnogi tvrde kako Lopez novim izjavama pokušava smiriti šuškanja kako ona i Affleck imaju probleme u braku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KusNjega 09.11.2022.

    Jadna njena djeca. Svakih par godina moraju "postati najbolji prijatelji" sa djecom novog muškarca u njenom životu. A nije da ih nije bilo!

  • KMVA 09.11.2022.

    Ma baš lijepo.Neka probaju u troje.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare