To je to što me zanima!

Jennifer Lopez otkazala sedam koncerata: Prodaja išla loše?

I dok će turneja ovoga ljeta harati gradovima u Americi i Kanadi, fanovi latino dive u Europi postaju nestrpljivi
Vidi originalni članak

Planetarno popularna Jennifer Lopez (54) obradovala je stotine tisuća svojih fanova kad je nedavno najavila početak turneje 'This is me now'. Show počinje 26. lipnja u Orlandu, nakon čega će latino diva do sredine kolovoza održati još 29 nastupa. Obožavatelji su primijetili da je J.Lo otkazala posljednjih sedam koncerata koje je trebala održati u razdoblju od 20. do 31. kolovoza.

ODGOVORNO PONAŠANJE Ljudi su bili iznenađeni potezom J.Lo i njezinog supruga u kinu: 'Oni su pravi uzor svima, bravo'

Kako navodi Page Six, fanovi su primijetili da je stranica Ticketmaster ranije ovog tjedna dodala obavijesti o otkazivanju za nastupe u Nashvilleu, Raleighu u Sjevernoj Karolini, Atlanti, Tampi na Floridi i New Orleansu. Sustav za prodaju karata, kao ni tim pjevačice, nisu naveli koji su razlozi otkazivanja nastupa.

Poruka na Ticketmasterovoj stranici odgovornost prebacuje na 'organizatora događaja' te navodi pojedinosti o povratu novca za vlasnike ulaznica. Page Six je doznao da je 'postojao logistički problem kod promotora i da postoji mogućnost da se koncerti ponovno zakažu'.

Turneja uključuje promociju 13 novih pjesama s Jenniferinog posljednjeg albuma 'This is me... Now' koji je u veljači debitirao na 38. mjestu Billboardove ljestvice top 200.

SASVIM OTVORENO Jennifer Lopez progovorila je o svom odrastanju: 'Tata je bio odsutan, mama narcisoidna...'

I dok će turneja ovoga ljeta harati gradovima u Americi i Kanadi, fanovi latino dive u Europi postaju nestrpljivi.

- Molim? A gdje je Europa? Čekamo te ovdje - pisali su joj u komentarima na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare