To je to što me zanima!

Jennifer Lopez sram zbog emisije od prije 20 godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije 20 godina pjevačica se pojavila u emisiji u kojoj je plesala dok su voditelji pričali. Lopez je izvijala bokovima iako se u studiju nije čula glazba
Vidi originalni članak

Pjevačica je nedavno gostovala u showu Georgea Lopeza 'Lopez Tonight Showu' u kojem joj je voditelj pustio snimku emisije stare 20 godina u kojoj je pjevačica plesala i to bez glazbe. Vidjevši snimku Jennifer Lopez (40) se zacrvenila, pokrila lice rukama te optužila voditelja da je zao.
- Tada sam bila u plesnoj školi na Manhattanu. U emisiji 'Yo! MTV Raps', koja se tek počela emitirati, tražili su nekoliko djevojaka koje bi plesale u studiju iza voditelja dok oni pričaju - objašljavala je pjevačica. Jennifer je u spotu imala crni top i crne tajice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • teaa 26.04.2010.

    sumnjam da se ona srami jer je uvijek naglašavala da je počela kao plasačica, to je interpretacija onih koji pišu. U svakom slučaju mi je draže da je uspjela ona, siromašna klinka iz bronxa nego neka fufy puna tatinih para.I J.Lo je trebalo dobrih 10g da uspije, uspjela je tak nakon Selene koju je snimila sa 28g. Danas se klinci pojave u nekom realityu i misle da su zvijezde jer su 3 puta izišli na pozornicu. Može na J.Lo biti sinpatična ili manje simpatična, ali je činjenica da se ona šklovala za ples, obilazila godinama audicije, uzimale satove glume, pjevanja, nije to baš tako palo preko noći.

  • gucica 26.04.2010.

    Ma ženska je mrak,jedna od rijetkih koja je zahvaljujuči trudu i radu a ne krevetu stigla do vrha!Mogu joj samo kapu skinuti i ugledati se na nju a ne pljuvati po njoj!

  • bosnia_80 26.04.2010.

    @gucica...a ko kaže da nije išla i preko kreveta..s obzirom na ovo što sam upravo vidio ja ne bih bio tako siguran, očigledno je cura bila spremna na sve????.. osim toga sama činjenica da danas ovako govori, odnosno da se srami zbog toga što je ovako plesala sve govori o njenom karakteru! Zašto? zato što danas oko nje plešu neke \"nove JL\"...znači da te cure rade nešto SRAMNO zbog čega bi se za nekih dvadesetak godina trebale sramiti isto kao i ova debeloguza vrtirepka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare