To je to što me zanima!

Jennifer Lopez: Više sam seksi otkako sam majka

Glumica i pjevačica prije osam mjeseci postala je majka blizanaca Emme i Maxa te uživa u svemu, pa i suvišnim kilogramima nakon trudnoće
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez iza sebe ima impresivnu karijeru, ali i niz turbulentnih veza. Portorikanka iz Bronxa ljubila je repera P. Diddyja, zbog kojeg je umalo završila u zatvoru nakon pucnjave u noćnom klubu, i hollywoodskog zavodnika Bena Afflecka, s kojim je naprasno prekinula malo prije najavljenog vjenčanja. Brakovi s konobarom Ojanijem Noom i plesačem Chrisom Juddom kratko su trajali, ali čini se da za nju vrijedi ona “treća sreća”. S pjevačem Marcom Anthonyjem sretnija je nego ikad, posebno otkad je rodila.

Koliko ste se promijenili otkad ste postali majka?
Mnogi smatraju da se nakon porođaja osjećaš manje seksi, ali mislim da je istina baš suprotna. Osjećam se sretnije, više kao žena, više seksi, više sve! Znala sam da će me majčinstvo promijeniti, ali nisam očekivala da će biti ovako divno imati djecu.

Kako ste se osjećali u trudnoći?
Prekrasno! Nosila sam blizance pa sam bila stvarno golema.  Doslovno sam se udvostručila. Nisam se osjećala nimalo glamurozno, ali nije me bilo briga jer sam postajala mama. Stala bih pred ormar sa svojom malom seksi odjećom i govorila Marcu: 'Samo čekaj da mi se vrati moje tijelo! Samo čekaj!’. A on bi mi rekao da sam mu divna baš ovakva kakva sam sad.

Zar Vas baš nimalo ne brinu nakupljeni kilogrami?
Smatram da to jednostavno ide uz majčinstvo. Miljama sam daleko od toga da budem najmršavija djevojka u prostoriji, ali to me apsolutno ne dira. Zapravo, upravo sad se osjećam jako seksi. Nevjerojatno mi je što neke žene kreću na dijetu već u zadnjim mjesecima trudnoće. Tom se procesu treba prilagoditi. Udebljala sam se gotovo 25 kilograma. Odlučila sam da neću na dijetu, već ću se u formu vratiti vježbanjem. Prvih 15-ak kilograma je otišlo samo od sebe, a za sljedećih pet sam se jako pomučila. Ostalo je još pet i znam da ću kad-tad morati na strogu dijetu, ali još ne još. Marc obožava moje ekstra obline, pa neka ostanu još malo.

Djelujete sretno! Postoji li išta što biste sad promijenili?
Suprug misli da sam predivna, ja isto, a jedino što me upravo sad muči je što sam morala ostaviti moje dvije bebice na nekoliko sati. Već mi jako nedostaju!
Zaista se brinete za njih potpuno sami, kao što se pisalo?
Da, Marc i ja smo sve radili sami. Tek sam nedavno zaposlila dadilju. Moje bebe su moj život. Karijeru i sve ostalo sam gurnula u drugi plan. To je malo čudno jer sam uvijek bila jako fokusirana i radila bez stajanja. Sad mladim pjevačicama govorim da uspore i imaju dijete jer će im to promijeniti život.

Nedavno ste sudjelovali u triatlonu, što Vas je potaknulo na to?
Ležala sam u krevetu, trudna i golema, i vidjela kako se ljudi pripremaju za taj triatlon na televiziji. Poželjela sam to učiniti za svoje bebe, da im pokažem kako mogu nešto postići. Triatlon je bio nevjerojatno iskustvo. Najteže mi je bilo plivanje u Pacifiku. Golemi valovi udarali su oko mene i osjećala sam se istodobno uplašeno i vrlo snažno. Plakala sam kad sam izašla van. Marc me čekao i počela sam plakati još jače. Svašta me rasplače...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare