To je to što me zanima!

Jenny je postala Playboyeva zečica, a htjela je biti opatica...

Voditeljica je u svojoj knjizi 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic' otkrila da nije željela postati časna sestra jer je više od svega htjela biti majka
Vidi originalni članak

Playboyeva zečica u lipnju se po sedmi put skinula za Playboy i izjavila da je ne brine što će njezin sin Evan (10) vidjeti njezine golišave fotografije. I dok se u posljednje vrijeme aktivno posvetila radu u udruzi za osvješćivanje o autizmu od kojeg boluje njezin sin, plavokosa Jenny McCarthy (39) u svojoj je novoj knjizi 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic' progovorila o odrastanju u katoličkoj obitelji i želji da postane časna sestra.

TV voditeljica je u srijedu u New Yorku potpisivala primjerke svoje knjige na kojoj pozira u redovničkom habitu s krunicom u ruci.

U knjizi je opisala svoje odrastanje u pobožnoj katoličkoj obitelji u Chicagu.

- Učili su me kako je moj cilj u životu taj da činim dobro kako bi si osigurala mjesto u raju. Dakle, mom mladom nevinom umu bilo je logično da trebam postati časna sestra - otkrila je glumica u knjizi.

No predomislila se kada je saznala da časne sestre ne smiju imati djecu.

- Više od ičega na svijetu žudjela sam za tim da budem majka. Shvatila sam da se za pravdu u svijetu mogu boriti i bez odore časne sestre. Umjesto nje sam odabrala nošenje push-up grudnjaka. Neki ljudi me mogu nazvati grešnom, no ja na sebe volim gledati kao na studenticu koja polaže ispite na zanimljivom fakultetu koji se zove život - napisala je Jenny.

Playboyeva zečica iz propalog braka s glumcem i redateljem Johnom Asherom ima sina Evana (10). Od 2005. do 2010. godine bila je u vezi s glumcem Jimom Careyjem.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LebronPetrovic 04.10.2012.

    Dobila je Božji pozov da postane časna. Odbila je i postala to kaj je !

  • Crazyanarchy 04.10.2012.

    Nikad nije kasno za postati opatica! =))

  • baksuz4 04.10.2012.

    časna zečica :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare