To je to što me zanima!

Jerković pokazala vitku figuru nakon porođaja: 'Odaj tajnu...'

Jerković se nakon poroda vratila poslovnim obavezama. Sada ju možemo gledati i u popularnoj emisiji 'Kolo sreće'. Uspješna je u poslu, a isto tako se dobro snašla u ulozi mame
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka Iva Jerković (38) godinama važi za jednu od najzgodnijih žena s ovih prostora. Iako je rodila prije šest mjeseci, Jerković ponosno pokazuje vitku figuru nakon porođaja. 

Brojni pratitelji ne mogu vjerovati da je uspjela vratiti liniju u tako kratkom vremenu, a neki ju traže i savjete s obzirom na to da se bore s viškom kilograma nakon porođaja. 

- Kako je moguće da je ova žena rodila prije pola godine? Daj nam odaj tajnu - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Jerković se nakon poroda vratila poslovnim obavezama. Sada ju možemo gledati i u popularnoj emisiji 'Kolo sreće'. Uspješna je u poslu, a isto tako se dobro snašla u ulozi mame.

-  Za mene je to potpuno novo iskustvo, možda sam ja i malo starija majka... Kad ona spava, samo čekam da se probudi i da je vidim. Divan je osjećaj - ispričala je nedavno za RTL Exkluziv.

Ona i njezin partner dugo su razmišljali o imenu, ali su se na kraju složili da malenoj daju ime Rina. Ipak, u sjećanju će joj zauvijek biti porođaj, a iako je planirala prirodno roditi, stvari su se zakomplicirale. 

KVIZ POPULARAN 90-IH Kolo sreće se vraća na ekrane: Iva Jerković ponovno hostesa

- Pupčana vrpca se omotala oko vrata pa sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije - rekla je svojedobno Jerković.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MalaMama 19.08.2020.

    Ne razumijem čemu one prekratke suknjice u Kolu sreće?! Izgleda kao jeftino, kao cajka. Uska suknja do koljena bi joj čuda napravila! Kad vidim one tanke štapiće..... 😫

  • 3sh 18.08.2020.

    Ženska je zgodna, al nezna pričati. Govor joj je nerazumljiv, tako da je ovo vrhunac karijere na TV.

  • KajzerSose 17.08.2020.

    Zefooooo, voziš li Lamborđinija još uvijek? Zefoooo, poznaš li intimno i mamu od ove žgoljave? Zefoooo, ako dijete bude na tebe, hoće li se mučiti sa osnovama matematike?

Komentiraj...
Vidi sve komentare