To je to što me zanima!

'Jesenja balada': TS Ringišpil snimio singl sa Samardžićem

Zanimljivo je da je pjesma "Jesenja balada" snimana na legendarni prim Janike Blaža na kojem su snimljeni najveći hitovi tamburaške glazbe
Vidi originalni članak

Tamburaški sastav Ringišpil i Željko Samardžić snimili su prekrasnu pjesmu "Jesenja balada". Tekst potpisuje Ana Lazanin - Plivelić, glazbu Marin Lazanin, a aranžman Miroslav Stolica. Mastering pjesme rađen je u  studiju "Edensoud" Martina Pullana u Sidneyju. Zanimljivo je da je pjesma "Jesenja balada" snimana na legendarni prim Janike Blaža na kojem su snimljeni najveći hitovi tamburaške glazbe.

Režiju spota potpisuje Žare Batinović, a asistirala mu je Dragana Mijatović. 

TS Ringišpil nastupa na mnogobrojnim festivalima i koncertima, a nedavno osvaja prestižnu nagradu na festivalu Bisernica Janike Balaž u Novom Sadu kao najbolji orkestar, a njihov primaš Damir Raguž osvaja nagradu najboljeg primaša. Također, Ringišpil je osvojio festival Starčevačka tamburica i to prvu nagradu publike, nagradu za najboljeg instrumentalistu te drugu nagradu žirija. Na Tamburica festu u Novom Sadu osvajaju prvu nagradu publike, a nagradu za najboljeg basprimaša osvaja njihov basprimaš Damir Hećimović.

Više o bendu saznajte na https://www.facebook.com/RingispilTamburaskiSastav

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare