To je to što me zanima!

Jessica je prošle godine imala 108 kila, a sad se 'prepolovila'

Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca, napisala je Jessica Simpson u opis fotografije. Fotografirala se u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Američka glumica, pjevačica i poduzetnica Jessica Simpson (40) tijekom treće trudnoće udebljala se 45 kilograma. Nakon porođaja 'bacila' se na naporno vježbanje i odrekla se nezdrave prehrane. Na društvenim mrežama pokazala je transformaciju koja joj se dogodila u nešto više od godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čudne opsesije slavnih glumaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografirala se u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu na Hidden Hillsima. Joga je dio njezine svakodnevice, a čak je i lansirala liniju sportske odjeće. 

JESSICA SIMPSON 'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'

- Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca - napisala je Jessica u opis fotografije.

Jessica je tom fotografijom pokazala vitku liniju. Na sebi je imala sportske tajice i crni grudnjak. 

Glumica je nakon trudnoće s Birdie Mae (1) dosegla 108 kilograma. Zbog povećane kilaže prijetilo joj je ugrožavanje zdravlja, no brzo se trgnula. Obratila se dugogodišnjem treneru Harleyju Pasternaku jer je željela izgledati kao prije i živjeti zdravije. 

Noge su joj tijekom trudnoće bile jako otečene te se požalila pratiteljima zbog te situacije. Pred sam porod, Jessica je bila jedva pokretljiva te je najčešće ležala kod kuće. Iako sada živi zdravim životom, prije je uživala na raskalašenim partyjima i alkoholu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • post it 30.09.2020.

    Gdje njima nestane višak kože? Jasno mi je da se trbuh zategne (uz gadne ožiljke) ali potkoljenice? Podlaktice? Gdje je koža? Zapela u filterima čini se....

  • jamesbond7777 30.09.2020.

    hm.....znaci,sad su dvije jessice,ako mi dobra matematika!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare