Obavijesti

Show

Komentari 52

'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'

'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'
7

Najteži dio je, priznaje, bila terapija. Kako je vrijeme prolazilo sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovno osjeti sve traume koje je davno negdje potisnula

VIDEO

Glumica i pjevačica, ali i modna dizajnerica Jessica Simpson (39) uoči izlaska svoje autobiografije 'Open Book' otkrila je potresne detalje iz svog života. Po prvi put progovorila je o seksualnom zlostavljanju u djetinjstvu, a dotakla se i depresije te problema s alkoholom i tabletama. 

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama, napisala je Jessica koja je u studentom 2017. popila posljednju čašu žestokog pića. Od tada je, tvrdi, trijezna. 

- Odreći se alkohola bilo je lako. Bila sam bijesna na 'njega' i kako mi je ta boca omogućavala da ostanem prazna i bezosjećajna - objasnila je Simpson, glumica koja je godinama bila na vrhu lista najseksi žena. 

Najteži dio je, priznaje, bila terapija. Kako je vrijeme prolazilo sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovno osjeti sve traume koje je davno negdje potisnula. 

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodile nešto što je bilo jako neugodno - otkrila je Jessica i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje. 

- Htjela sam reći roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osjećala krivom - piše. 

Nekoliko godina nakon, Jessica je s roditeljima otišla na putovanje. U jednom trenutku majka je udarila oca po ramenu i zaderala se: 'Rekla sam ti da se nešto dogodilo'. 

- Tata je samo nastavio gledati u cestu i nije ništa rekao. Nikada više nismo otišli kod oca i majke moje prijateljice. Također, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome- priznala je Simpson. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:05

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...