Show

Komentari 52

'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'

'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'

Najteži dio je, priznaje, bila terapija. Kako je vrijeme prolazilo sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovno osjeti sve traume koje je davno negdje potisnula

Glumica i pjevačica, ali i modna dizajnerica Jessica Simpson (39) uoči izlaska svoje autobiografije 'Open Book' otkrila je potresne detalje iz svog života. Po prvi put progovorila je o seksualnom zlostavljanju u djetinjstvu, a dotakla se i depresije te problema s alkoholom i tabletama. 

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama, napisala je Jessica koja je u studentom 2017. popila posljednju čašu žestokog pića. Od tada je, tvrdi, trijezna. 

- Odreći se alkohola bilo je lako. Bila sam bijesna na 'njega' i kako mi je ta boca omogućavala da ostanem prazna i bezosjećajna - objasnila je Simpson, glumica koja je godinama bila na vrhu lista najseksi žena. 

Najteži dio je, priznaje, bila terapija. Kako je vrijeme prolazilo sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovno osjeti sve traume koje je davno negdje potisnula. 

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodile nešto što je bilo jako neugodno - otkrila je Jessica i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje. 

- Htjela sam reći roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osjećala krivom - piše. 

Nekoliko godina nakon, Jessica je s roditeljima otišla na putovanje. U jednom trenutku majka je udarila oca po ramenu i zaderala se: 'Rekla sam ti da se nešto dogodilo'. 

- Tata je samo nastavio gledati u cestu i nije ništa rekao. Nikada više nismo otišli kod oca i majke moje prijateljice. Također, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome- priznala je Simpson. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci