Show

Komentari 2

Jessica je prošle godine imala 108 kila, a sad se 'prepolovila'

Jessica je prošle godine imala 108 kila, a sad se 'prepolovila'

Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca, napisala je Jessica Simpson u opis fotografije. Fotografirala se u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu

Američka glumica, pjevačica i poduzetnica Jessica Simpson (40) tijekom treće trudnoće udebljala se 45 kilograma. Nakon porođaja 'bacila' se na naporno vježbanje i odrekla se nezdrave prehrane. Na društvenim mrežama pokazala je transformaciju koja joj se dogodila u nešto više od godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čudne opsesije slavnih glumaca

Fotografirala se u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu na Hidden Hillsima. Joga je dio njezine svakodnevice, a čak je i lansirala liniju sportske odjeće. 

- Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca - napisala je Jessica u opis fotografije.

Jessica je tom fotografijom pokazala vitku liniju. Na sebi je imala sportske tajice i crni grudnjak. 

Glumica je nakon trudnoće s Birdie Mae (1) dosegla 108 kilograma. Zbog povećane kilaže prijetilo joj je ugrožavanje zdravlja, no brzo se trgnula. Obratila se dugogodišnjem treneru Harleyju Pasternaku jer je željela izgledati kao prije i živjeti zdravije. 

Noge su joj tijekom trudnoće bile jako otečene te se požalila pratiteljima zbog te situacije. Pred sam porod, Jessica je bila jedva pokretljiva te je najčešće ležala kod kuće. Iako sada živi zdravim životom, prije je uživala na raskalašenim partyjima i alkoholu. 

Najčitaniji članci