To je to što me zanima!

Jessica o mršavljenju: Grudi su mi prevelike da bih trčala

Pjevačica se požalila da joj skidanje kilograma ide sporije nego što je očekivala. U trudnoći je uživala u svemu jer nije očekivala da će joj kilogrami ostati nakon poroda
Vidi originalni članak

Otkako je u svibnju rodila prvo dijete, kći Maxwell Drew, pjevačica vodi bitku s nakupljenim trudničkim kilogramima. Kako bi se motivirala, Jessica Simpson (32) potpisala je ugovor s tvrtkom za pomoć u mršavljenju Weight Watchers koja će joj platiti 24 milijuna kuna ukoliko do kraja godine smršavi 23 kilograma.

Unatoč strogoj dijeti i napornim treninzima, pjevačica ne krije da joj skidanje kilograma ide sporije nego što je to očekivala.

- Dopustila sam si da uživam u svemu što sam poželjela jer mi je to bila prva trudnoća i željela sam uživati u njoj. Nisam znala da će kilogrami ostati i nakon što se beba rodi -  izjavila je pjevačica.

Jessica vrijeme provodi u društvu najtraženijeg trenera u Hollywoodu, Harleyja Pasternaka.

- Moje grudi su trenutačno prevelike da bih trčala pa samo hodam - rekla je.

Osim novca, motivirana je i podrškom zaručnika Erica Johnsona.

- Voli me onakvom kakva sam trenutačno, no zna da se želim bolje osjećati u svojoj koži - rekla je Jessica koja je u trudnoći težila 95 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • umorna 07.09.2012.

    i menu su velike sise i bokovi i guze i stomak da bi trčala... zato lipo sidim na kaucu gledam tv papam čokoladu i guštam :))))) život je pre kratak da bi se zaj...la sa djetama!

  • Sweat devil 27 07.09.2012.

    a joj bogca mala

  • pernica 07.09.2012.

    sa ženskom djecom uvijek dobijemo više kila u trudnoći, bar je kod mene bilo tako- i ja sam dobila 25 kg viška, ali sam jela sve, baš sve, stalno sam bila gladna! nakon poroda trebalo je puna 4-5 mjeseci da izgubim višak, sve će to otići, samo treba strpljenja...jedino ako nije došlo do poremećaja u hormonima, štitnjači ili slično, i ako se ne nastavi puuuno papati a ništa ne vježbati!!!!! sretno svima sa skidanjem kilograma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare