To je to što me zanima!

Jeste li spremni za još jednu partiju najluđe igre u gradu?

Kartaške večeri bile su grupi prijatelja dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život
Vidi originalni članak

Maxa i Annie već godinama za svoje prijatelje organiziraju neozbiljne kartaške večeri. Premda su karte prave, kao što su i igre prave, na njihovim večerima su najveći ulozi obični plastični žetoni. Šestero prijatelja tako ima zabavne petke, ali bez ikakvog rizika po njih.

KRAJ SVEGA? Svjetlucanje će ih stajati glave: Istrebljenje je pred vratima...

No vremenom ovaj bračni par, kao i njihovi prijatelji, poželi nešto novo, pa pozovu na njihovo druženje i Maxovog karizmatičnog brata Brooksa. Jasno, Brooks nije baš nevinašce, pa u jednom trenutku odluči malo 'poboljšati igru' te osmisli lažnu priču o ubojstvu, lažnim grubijanima i agentima FBI-ja, koji su svi samo glumci. Ili ipak nisu?

Ali stvari će se podosta zakomplicirati kad ovo šestero običnih građana trudi polako razotkrije kako stvari baš i nisu onakve kakvima se čine. Dobri prijatelji će tijekom te mahnite noći umalo postati neprijatelji te će se naći u mnogo neugodnih situacija. Svaka njihova odluka vodit će ih sve dublje u probleme. Bez pravila, bez bodova, nitko više neće znati tko je u stvari pravi igrač, a tko kriminalac.

Pogledajte video

Redatelji John Francis Daley i Jonathan Goldstein snimaju 'Noć igre',  već drugi film pod zajedničkom palicom, nakon kod publike uspješnog ali kod kritike neuspješnog filma 'Odmor' iz 2015. godine.

U glavnim ulogama su Jason Bateman te Rachel McAdams kao Max i Annie. Uz dvoje glavnih glumaca u filmu ćemo vidjeti Billyja Magnussena, Sharon Horgan, Lamornea Morrisa, Kylie Bunbury, Jesseja Plemonsa, Dannyja Hustona te Michaela C. Halla.

Daley i Goldstein režiraju prema scenariju Marka Pereza, a film u kina dolazi 01. ožujka ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare