To je to što me zanima!

Jezivo upozorenje P. Diddyju iz zatvora: 'Život ti je u opasnosti. Znaš tko je sve u tajnoj sobi...'

Ozloglašeni glazbeni producent Suge Knight obratio se P. Diddyju iz zatvora
Vidi originalni članak

Reper Sean Combs (54), poznat kao P. Diddy, trenutačno se nalazi pod istragom zbog sumnje da je sudjelovao u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Diddyju su savezni agenti pretresli dvije imovine, a oko svega se sada oglasio ozloglašeni glazbeni producent Suge Knight. Suge se nalazi u zatvoru gdje služi kaznu u trajanju od 28 godina zbog ubojstva. Producent je rekao da je ovo 'loš dan za hip-hop', a onda poslao jezivo upozorenje Diddyju.

- Tvoj život je u opasnosti - rekao je Suge u podcastu 'Collect Call'. 'Znaš tajne i tko je uključen u tu tajnu sobu u kojoj sudjelujete. Znaš da će te uhvatiti ako mogu', poručio mu je. Dodao je i kako bi se reper trebao 'predati'.

TANIKA RAY Diddyjeva bivša plesačica tvrdi: 'Znala sam samo da ga trebam izbjegavati po svaku cijenu...'

Diddyja još uvijek nisu okrivili za ništa, ali je proteklih mjeseci više puta bio optužen za seksualno zlostavljanje. Njegovi su problemi započeli u studenom 2023. godine kad ga je bivša djevojka tužila za silovanje i fizičko nasilje. Reper i njegova bivša su se nagodili samo dan nakon što je ona podnijela tužbu, ali su se optužbe nastavile.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno ga je tužio Rodney Jones (Lil Rod), koji je radio za Diddyja. Upravo zato su reperu pretraži imanja, a u javnost su procurili neki detalji iz tužbe. U njoj se spominje i Daphne Joy, bivša djevojka 50 Centa, koja je navodno bila jedna od seksualnih radnica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • specijalka. 29.03.2024.

    Svi ti lovatori od obijesti više ne znaju šta bi i sve normalno im je dosadilo, pa krenu silovat i ubijat da bi osjetili bar nekakvo zadovoljstvo.

  • balava nana 29.03.2024.

    Što je tu upitno? Pa 'ko se mača laća..............i td. Danas jesi, sutra nisi. Crn ili bijel. Krv ne bira boju nosioca......

Komentiraj...
Vidi sve komentare