To je to što me zanima!

Jimmy Carr u Lisinskom: 'Imam prijatelja koji radi u Dubravi'

Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće, savjetovao je Jimmy
Vidi originalni članak

Moj prijatelj u Hrvatskoj radi kao učitelj u školi za djecu s posebnim potrebama, zapravo to je normalna škola, ali u Dubravi, priznao je Jimmy Carr (50). Britanski komičar nakon šest godina ponovno se vratio u Lisinski. Dočekan je s velikim aplauzom, a prije samog izlaska na srednjem ekranu je ‘zagrijao’ publiku sa starim klasičnim šalama o plavušama…

Kad je osjetio da je publika spremna izašao je na scenu. Dotaknuo se rata u Ukrajini, svoje djevojke, Britanije, a interakcije s publikom nije nedostajao.

- Puno toga se promijenio otkad me nije bilo. Brexit.. Da mi je netko tad rekao da će hrvatska putovnica vrijediti vise od britanske, tako bi mu se nasmijao u facu - jedna je od njegovih brojnih šala kojim se dotaknuo Hrvatske.

RASTURA SMIJEHOM Jimmy Carr voli biti popularan: Ljudi mi prilaze i pričaju viceve

Jimmy je poznat po majstorskim, često bezobraznim šalama na rubu dobrog ukusa, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OgledaloOgledalce 16.11.2022.

    Kojo je ovo lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare