To je to što me zanima!

Jinxi snimili spot s prijateljima pa tulumarili, Yaya otišla prva

Jinxi su predstavili spot za pjesmu 'Čuvaj me, ne daj me' u klubu Kota. Snimljen je na zagrebačkom Glavnom kolodvoru i nostalgično priziva neka prošla vremena
Vidi originalni članak

Puno više od 10 nominacija za Porin znači mi što ljudi znaju moje pjesme i nakon 15 godina, kaže Coco Mosquito, skladatelj i tekstopisac Jinxa, ovogodišnji rekorder po broju nominacija za najvažniju hrvatsku glazbenu nagradu. 

Jučer su u zagrebačkom Dallas shopu promovirali izdanje albuma 'Diksilend' na vinilu, a nakon druženja s obožavateljima predstavili su spot za pjesmu 'Čuvaj me, ne daj me' u klubu Kota. Snimljen je na zagrebačkom Glavnom kolodvoru i priziva neka prošla vremena, kad su se slušale samo ploče na velikim gramofonima. Režirao ga je Andrej Korovljev, a u spotu se pojavljuju mnogi prijatelji benda, koji su i došli u Kotu pa je zabava potrajala do sitnih sati. 

Među prvima je otišla Yaya, koja je došla s kćeri Lucijom (8). 

- Dudo radi na novom albumu - rekla je supruga pjevača grupe Pips, Chips & Videoclips Dubravka Ivaniša. 

Spot je došao pogledati i Mile Kekin, koji živi nekoliko kućnih brojeva od Coca Mosquita u centru Zagreba. 

- Nisam još ni preslušao njihov novi album, škrti Coki mi ga ne da - s osmjehom se požalio pjevač Hladnog piva.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_171386 13.07.2014.

    Joj, ta Yaya je jedna takva bezveznjaca. Neatraktivna kao zena pa se mora furati na "ja umjetnica alternativka". Nis ne radi, kao neka umjetnica. Nitko ne kupuje njene ogrlice i narukvice koje radi od perlica. Glumata teenagericu. Zivi kod mame u kuci i pametari se. Povraca mi se od takvih. Jedva se uspjela udati tako da je namamila trudnocom ovog jadnika koji je rezao zile za Nives ´Celzijus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare