To je to što me zanima!

Joan Collins (90) zablistala je na 96. dodjeli nagrade Oscar

Glumicu često hvale zbog njene vitke linije koju održava s 90 godina, a sve je to rezultat njene ustrajnosti u redovitom vježbanju
Vidi originalni članak

Najveće svjetske zvijezde okupile su se u Dolby Theatreu u Los Angelesu na 96. dodjeli Oscara. Na crveni tepih je stigla i glumica Joan Collins (90) te zablistala u modnoj kombinaciji.

Joan je pred fotografima pozirala u svjetlucavoj haljini tamno zelene boje. Haljinu je iskombinirala sa srebrnim štiklama i malenom torbicom. Collins je nosila i nakit sa zelenim dragim kamenjem.

Glumicu često hvale zbog njene vitke linije koju održava s 90 godina, a sve je to rezultat njene ustrajnosti u redovitom vježbanju. Glumica ne krije ni da pazi na prehranu, a nedavno je za magazin My Weekly otkrila u čemu je tajna.

JOAN COLLINS Nekada bila seks simbol 80-ih: Glumica (90) uživala na plaži s 32 godine mlađim suprugom

- Vježbala sam s fizioterapeutom i to preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Pola sata dnevno to radim i shvatila sam da mi to daje energiju. Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako trebate smršavjeti nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuhana jaja i brokulu tri dana. Ako želite nešto grickati, pojedite još brokule. I vježbajte, koliko god to mrzili, morate - rekla je glumica ranije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 11.03.2024.

    jos se dobro drzi za svoje godine

  • liliZG2.0 11.03.2024.

    je , uvijek mršava , ostala mršava, a figuru može zahvaliti širokim ramenima u haljinama koje 80tih bile popularne i njoj čine dobro što se tiče stila.

  • mučki_provokator 11.03.2024.

    Još se mala buba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare