To je to što me zanima!

Joan Collins proslavila je 20 godina braka sa znatno mlađim suprugom, organizirali zabavu

Nakon obiježavanja prigode na društvenim mrežama, organizirali su zabavu u elegantnom Claridge's hotelu na kojoj su prisustvovala brojna poznata lica poput Simona Cowella, Elizabeth Hurley te drugih
Vidi originalni članak

Legendarna glumica Joan Collins (88) proslavila je 20. godišnjicu braka s 32 godine mlađim suprugom i producentom, Percyjem Gibsonom (57). Prigodu je obilježila na društvenim mrežama, a kasnije su organizirali zabavu u elegantnom hotelu u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 -  Na današnji dan prije 20 godina mužić i ja smo se vjenčali i od tada smo u sretnom braku - pohvalila se Collins na Instagramu.

Tadašnji mladi par rezao je raskošnu tortu na četiri kata. Sudeći po fotografiji, bili su vrlo sretni. A koliko vidimo, sreća se održala i nakon 20 godina. Nakon obiježavanja prigode na društvenim mrežama, organizirali su zabavu u elegantnom Claridge's hotelu na kojoj su prisustvovala brojna poznata lica poput kretora X Factora', Simona Cowella i njegove zaručnice Lauren Silverman, glumice Elizabeth Hurley i njezinog sina Damiana, vojvotkinje Sarah Ferguson te glumice Stephanie Beachman.

Podsjetimo, Percy je peti na dugom popisu muževa, ali taj spisak je kraći od onog sa njezinih brojnih ljubavnika, među kojima se ističu James DeanFrank Sinatra ili Warren Beatty, koji je, kako je Joan napisala u svojim memoarima, 'bio prekrasan čovjek, ali iscrpljujući u krevetu'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 21.02.2022.

    Alexis mi je bila draga u dinastiji

  • VAN DER SRAL 21.02.2022.

    Sad mi izgleda mlađa nego prije 30 godina kad je igrala u Caringtonovima 😂

  • VELIKI GMAZ 21.02.2022.

    ne vidim razliku u godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare