To je to što me zanima!

Joe Exotic pripremio limuzinu, frizera, vizažista i garderobu: Trump će me sigurno pomilovati

Zvijezda showa 'Tiger King' sve je pripremila za izlazak iz zatvora. Fizer je spreman, vizažisti su spremni, vozač limuzine samo čeka poziv... Joe Exotic uvjeren je da će da Trump pomilovati na kraju mandata
Vidi originalni članak

Kralj tigrova, pravog imena Joseph Maldonado-Passage (57), služi zatvorsku kaznu od 22 godine zbog svoje uloge u pripremanju ubojstva njegove suparnice, Carole Baskin, te kršenja zakona o divljim životinjama.

Pisao je Donaldu Trumpu da ga pomiluje i uvjeren je kako će predsjednik na odlasku uslišiti njegove želje posljednji dan u uredu.

USKORO NA SLOBODI? Joe Exotic moli Trumpa: 'Prije nego što odeš, pomiluj me!'

Toliko je uvjeren da će biti pomilovan da je njegov tim već rezervirao limuzinu koja će ga pokupiti iz zatvora, a spremni su i frizer te vizažist, koji samo čekaju poziv.

POSRNULA ZVIJEZDA NETFLIXA Joe Exotic moli Kim Kardashian za pomoć: 'Ti i Donald Trump možete me izvući iz zatvora...'

- Apsolutno sam uvjeren da će ga pomilovati. Puno smo radili na tome. Imamo i frizera i vizažista, cijelu garderobu, vjerujete mi, sve čega se možete sjetiti, imamo čak i doktora i psihologa. Joe ne može dočekati da izađe, ali ne želi da ga itko vidi dok se ne sredi. Zato su frizer i vizažist toliko važni u cijeloj priči - ispričao je osnivač Tiger Teama, Eric Love.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jamesbond7777 20.01.2021.

    😂😉😂😂😂Bas je egzotični🙆‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤦‍♂️

  • Hiroo_Onoda 20.01.2021.

    Mislim da je tipu mjesto u zatvoru. Nije za krađu čokoladice dobio 22 godine.

  • 20.01.2021.

    Pa ono, ovako od prve reklo bi se tipični redneck/kamiondžija/McDonald's lover. Može se nadati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare