Show

Komentari 1

Joe Exotic moli Kim Kardashian za pomoć: 'Ti i Donald Trump možete me izvući iz zatvora...'

Joe Exotic moli Kim Kardashian za pomoć: 'Ti i Donald Trump možete me izvući iz zatvora...'

Nije ovo prvo pismo koje je osebujni Joe poslao iz zatvora, a čini se da mu život iza rešetaka vrlo teško pada. Nedavno je napisao kako je izgubio puno na težini te da neće još dugo preživjeti u ovakvim uvjetima

U krajnje bizarnoj i iznimno popularnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' naveliko se pričalo u 2020. godini, a publika diljem svijeta nije skrivala šokiranost viđenim. Hvaljena serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova s egzotičnim životinjama u SAD-u i udruge za zaštitu životinja, prevođenu izvjesnom Carole Baskin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako osuđen za pokušaj ubojstva Baskin te trenutačno iza rešetaka, glavni protagonist serijala Joe Exotic (57) kod mnogih je izazvao simpatije zbog svog osebujnog stava i izgleda.

Nezaboravni Joe postao je tako i ovogodišnja tema Halloweena u obitelji Kardashian - West, a posrnula zvijezda Netflixa iskoristila je to kako bi se javila nesuđenoj pravnici Kim Kardashian

- Ne pišem ti ovo kao Joe Exotic već kao Joseph Maldonado, običan čovjek koji nevin leži iza rešetaka. Zamolio bih te da izdvojiš 10 minuta svog vremena i nazoveš predsjednika Donalda Trumpa. Tako ćeš mi pomoći, a on me može pomilovati. Moj zahtjev od 257 stranica čeka na red, a tamo se vidi da nisam kriv. Želim se vratiti kući svom mužu - stoji u pismu koje joj je Exotic poslao.

Nije ovo prvo pismo koje je osebujni Joe poslao iz zatvora, a čini se da m život iza rešetaka vrlo teško pada. Nedavno je napisao kako je izgubio puno na težini, da se ne osjeća dobro te ne vjeruje da će još dugo preživjeti uskraćen za slobodu. 

Najčitaniji članci