To je to što me zanima!

Joey iz 'Prijatelja' sada igra pretjeranu verziju samog sebe

Kanal HBO počeo je prikazivati četvrtu sezonu 'Epizoda', a Matt LeBlanc zaradio je nominaciju za Emmy. Mislim da bi me ubilo da netko drugi glumi LeBlanca,­ kaže
Vidi originalni članak

Nakon što se njegova serija 'Joey' pokazala potpunim promašajem, Matt LeBlanc (47) se serijom 'Epizode' opet uspio vratiti u glumački vrh. Sada je zaradio nominaciju za Emmy, a na tračeve da je imao aferu s kolegicom Jennifer Aniston se ne žele obazirati.

­ To je toliko smiješno i blesavo da mi suze idu na oči. Sada želim samo uživati u nominaciji ­ rekao je Matt. Kanal HBO počeo je prikazivati četvrtu sezonu 'Epizoda' u kojoj glumac tumači samoga sebe. 

Serija prati engleski bračni par koji su postigli uspjeh napravivši britansku hit TV-seriju. Čini se da im je život ispunjen, sve dok ih iznimno moćan i karizmatičan predsjednik američke televizijske mreže ne nagovori da se presele u Los Angeles kako bi snimili inačicu svoje serije za američku televiziju. Sve se čini divno i krasno dok ne dobiju direktivu da zamijene svog briljantnoga glavnoga glumca Mattom LeBlancom.

­ Mislim da bi me ubilo da netko drugi glumi LeBlanca ­ našalio se glumac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Moslavka 24.07.2015.

    Bio je dosta dobar u prijateljima, ali mi se zgadio kada je ostavio zenu i novorodjenu curicu zato sto se rodila slijepa ili bez ociju, neznam kako se ta bolest zove. Zbog toga ga ne zelim vidjeti ni slusati.

  • kung fu panda 22.07.2015.

    2030 kad krene prikazivanje kod nas reći ću što mislim :))

  • user_59718 22.07.2015.

    Serija se prikazuje na SHOWTIME a ne na HBO...

Komentiraj...
Vidi sve komentare