To je to što me zanima!

John Travolta i Demi Moore su novi holivudski par? Otkrila ih konobarica, spojio Bruce Willis

Njihove obitelji družile su se dok je Moore bila u braku s Bruceom Willisom, a onda su okupljanja postala rjeđa. Izvori tvrde da je Travoltu i Demi spojio upravo Bruce
Vidi originalni članak

Dvoje glumaca koji se poznaju godinama navodno su u vezi, pišu američki showbiz mediji. Radi se o Demi Moore (58) i Johnu Travolti (67), a izvori tvrde da ih je spojio Bruce Willis (66), bivši Demin suprug s kojim ima tri kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Travoltina i Willisova obitelj prije su se često družili, samo što su odnosi malo zahladili nakon što su se Bruce i Demi rastali. Travolti je prošlo ljeto preminula supruga i prijatelju je rekao da je spreman za novu ljubav, a on mu je savjetovao da se javi njegovoj bivšoj. 

Kako priča konobarica restorana u Floridi gdje su navodno Demi i John bili, u posljednje vrijeme dvojac često provodi vrijeme zajedno.

- Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijali te su se čak držali za ruke - ispričala je konobarica.

DIRLJIVA OBJAVA John Travolta pokojnoj supruzi: 'Volimo te, nedostaješ i hvala ti'

O novoj vezi u Hollywoodu par se još nije oglasio pa nam preostaje za vidjeti radi li se samo o šuškanju ili je između dugogodišnjih prijatelja 'zaiskrilo'. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 18

  • IRONMAIDEN 76 17.09.2021.

    Aj ne lazi kad ona ima curu😄

  • 17.09.2021.

    Odabrao Bruce Willis...

  • nap 17.09.2021.

    Nek se vole

Komentiraj...
Vidi sve komentare