Show

Komentari 1

John Travolta pokojnoj supruzi: 'Volimo te, nedostaješ i hvala ti'

John Travolta pokojnoj supruzi: 'Volimo te, nedostaješ i hvala ti'

Glumac je na Instagramu objavio dvije obiteljske fotografije. Prva je stara oko deset godina. Na njoj su s glumačkim parom kći Ella i sin Benjamin. Druga je starija od 20 godina. Na njoj je njihov preminuli sin Jett

John Travolta (67) na Instagramu je objavio fotografije pokojne supruge Kelly Preston čestitavši joj prvi Majčin dan koji je s djecom proveo bez nje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, Kelly je bolovala od raka dojke. Preminula je u srpnju prošle godine u 58. godini. 

- Najdraža Kelly, u moj si život dovela troje najbolje djece koju sam upoznao. Hvala ti. Volimo te i nedostaješ nam. Sretan ti majčin dan - napisao je Travolta uz preko 10 godina staru obiteljsku fotografiju na kojoj su uz par njihova kćer Ella Bleu (21) i sin Benjamin (10).

Na drugoj fotografiji je njihov prvorođeni sin Jett. Ta je fotografija stara preko dvadeset  godina. Podsjetimo, Jett je preminuo na Bahamima, gdje je obitelj odmarala u siječnju 2009. 

ABC News pisao je kako je Travolta tek nakon smrti sina objavio da je Jett bio autist te da je patio od Kawasakijeve bolesti, zbog koje je povremeno imao napadaje. Jedan od tih napadaja bio je koban za Jetta. 

Podršku slavnom glumcu izrazili su brojni pratitelji, a objavu je u samo šest sati lajkalo preko 300 tisuća ljudi. 

Od suprugine smrti John je predan odgoju djece.

- S Ellom radim na njezinim filmovima i pomažem joj da uđe i snalazi se u profesiji. Benu je tek deset godina, želim mu pomoći da se razvije - rekao je John za Esquire magazin.

 

Najčitaniji članci