To je to što me zanima!

Johnny Depp odlučio se vratiti svojoj veoma popularnoj ulozi

Kamo Burton krene, tamo će i Depp zasigurno slijediti. U prethodnih osam filmova pokazali su da razumiju kako napraviti hit, pa se nadamo da će to i ovaj put ponoviti
Vidi originalni članak

Tim Burton i Disney idu ruku pod ruku od samih početaka Burtonovog filmskog rada, tako da nije niti čudno da Burton opet radi film, ‘Alisa s one strane ogledala’ , za Disney. A još je manje čudno što će se i u tom filmu opet pojaviti Johnny Depp . Jasno, bilo bi poprilično glupo kad se Depp ne bi pojavio u nastavku hita iz 2010. godine , no ne bi bilo iznenađujuće.

YouTube/Screenshot

No, ovaj put je Burton u producentskoj ulozi, jer je redateljsku stolicu preuzeo James Bobin , koji iza sebe ima samo dva filma o Muppetima. Sudeći po foršpanu, trebali bismo dobiti film koji ozračjem odgovara prethodnom, no ipak ćemo se strpjeti do narednog foršpana za neku jasniju odluku.

Kao i u prethodnom filmu, Johnny će utjeloviti Tarranta Hightoppa, Ludog klobučara, dok će Alisu još jednom glumiti Mia Wasikowska . Uz njih u nastavku će se opet pojaviti i Helena Bonham Carter kao Crvena Kraljica, a i Anne Hathaway kao Bijela kraljica. Nova imena u serijalu su poznati Sacha Baron Cohen kao ‘Time’ i Rhys Ifans kao Zanik Hightopp, otac Tweedledeeja i Tweedleduma.

YouTube/Screenshot

Film u distribuciju dolazi krajem svibnja 2016. godine , što znači da ga u isto to vrijeme možete i kod nas u kinima pogledati.



Idi na 24sata

Komentari 3

  • MiraBušljeta 06.11.2015.

    deepu stvarno pašu ovakve "otkačene uloge" , u alisi i u charli i tvornici čokolade mi je bio genijalan, o piratima da ne govorim, lik mi i u privatnom životu djeluje komičan....

  • etica 06.11.2015.

    ajme ovi likovi su mi skroz zastrasujuci :(

  • Anna_9 06.11.2015.

    alaaa...sta ja obozavan ovog tim burtona. lik je faca!! umjetnik, jedinstven i stvarno tip svakim filmom odvede u svon svit,koji je i vise nego magican. samo nastavi time!!! a i ovaj deep je dobar za poludit. u kombinaciji su stvarno vrh! jedva cekan film da izade :D ajme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare