To je to što me zanima!

Johnny Depp podnio žalbu zbog optužbi bivše supruge: 'Smatra da nije kriv i da ne mora platiti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumac je pobijedio bitku na sudu, ali nije u potpunosti zadovoljan presudom jer mora platiti veliku svotu novca bivšoj suprugi
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Depp (59) i njegov pravni tim, službeno su podnijeli žalbu na presudu zbog koje Depp mora platiti 2 milijuna dolara (oko 15 milijuna kuna) bivšoj supruzi Amber Heard (36). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heard je tužila glumca za klevetu, a on je tu tužbu nazvao pogrešnom te njegov tim tvrdi kako Johnny nije odgovoran za komentare koje je njegov odvjetnik Adam Waldman izrekao tijekom suđenja.

DUŽNA MU 10,2 MIL. DOLARA Nastavak sage: Heard i Depp ponovno će na sud? Glumica s odvjetnicima uložila žalbu...

Tijekom suđenja Waldman je izjavio da su Heard i prijatelji smjestili Deppu, a porota je utvrdila da je odvjetnik djelovao kao glumčev agent kada je dao taj komentar. Upravo zato su podnijeli žalbu jer, kako oni tvrde, Depp nije imao nikakve veze s izjavama njegovog odvjetnika. 

Prisjetimo se, Johnny je 2019. godine tužio Amber nakon što je u 'Washington Postu' objavljen njezin članak o tome kako je ona žrtva obiteljskog nasilja. Iako se njegovo ime nije spomenulo u tekstu, njezina priča izašla je u novinama u vrijeme kada je njihov razvod bio glavna tema u svijetu slavnih. Depp je naposljetku pobijedio na suđenju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare